Cum arăta Bursucu Adrian Cristea pe vremea când era coregraf la “Dansez pentru tine”. Imagini de colecție cu prezentatorul de la “Dimineața cu noi”

,
Dimineața cu noi

Bursucu, implicat într-un nou proiect la Kanal D, matinalul "Dimineața cu noi" 

[Sursa foto: Kanal D]

Înainte de a deveni vedetă Kanal D, Bursucu Adrian Cristea a fost coregraf la “Dansez pentru tine”.

Bursucu Adrian Cristea păstrează încă fotografii cu el de atunci.

După ce a fost coregraf la "Dansez pentru tine" și a cunoscut celebritatea, Bursucu Adrian Cristea a devenit și mai cunoscut, ca vedetă Kanal D.

Din 2013 el s-a alăturat proiectului Teo Show. Alături de Teo Trandafir a transformat emisiunea de divertisment într-una dintre cele mai urmărite pe tronsonul ei orar, nu o dată Teo Show fiind lider de audiență. 

De anul acesta, Bursucu Adrian Cristea prezintă, alături de Viviana Sposub și George Tănase, matinalul "Dimineața cu noi" de la Kanal D

Bursucu a inițiat multe vedete în tainele dansului

În calitate de coregraf la "Dansez pentru tine", Bursucu Adrian Cristea a inițiat multe vedete în taina dansului.

Printre acestea, cântărețul Jean de la Craiova, care îi este recunoscător lui Adrian Cristea pentru ajutorul pe care i l-a dat.

"Fără «Dansez pentru tine», nu aş fi fost cine sunt azi!", recunoștea Bursucu Adrian Cristea într-un interviu pentru revista Taifasuri.

De la show-ul respectiv i-a rămas și porecla, "Bursucul". "Doar familia şi prietenii apropiaţi ştiu că pe mine mă cheamă Adrian Cristea, ceilalţi mă ştiu doar de „Bursucu’”. Este o poreclă ce a devenit, uşor, uşor, numele meu, de fapt", mărturisea Adrian Cristea în același interviu.

Bursucu Adrian Cristea

Bursucu Adrian Cristea pe vremea când era coregraf la "Dansez pentru tine"

[Sursa foto: Facebook Bursucu Adrian Cristea]

Imagini cu Bursucu Adrian Cristea în postura de coregraf la “Dansez pentru tine”

Show-ul avea să îl propulseze rapid pe Bursucu Adrian Cristea în rândul celor mai cunoscute vedete de televiziune din România. Ulterior au urmat Teo Show și Roata Norocului, emisiuni TV difuzate de Kanal D, unde Bursucu Adrian Cristea a avut un rol principal.

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu despre matinalul de la Kanal D, "Dimineața cu noi", pe care îl prezintă cu Viviana Sposub și cu actorul George Tănase.

Bursucu și Jean de la Craiova

Bursucu și Jean de la Craiova

[Sursa foto: Facebook Bursucu Adrian Cristea]

Citeste si: Matinalii de la “Dimineața cu noi” s-au distrat de “le-au mers fulgii”! #Imagini, în premieră, de la locul faptei!

Bursucu dansează de la 12 ani

Bursucu Adrian Cristea este, la origine, dansator profesionist, ulterior devenind coregraf.

Bursucu dansează de la 12 ani.

„Relația mea cu dansul nu va muri niciodată. Până acum doi ani, până la debutul pandemiei, mă ocupam doar de spectacole mari. Am o trupă de dans și pregătim tot ce înseamnă concerte mari, la Sala Palatului sau în alte locații mari de spectacole. Am lucrat pentru concertele lui Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Fuego. Vara sunt pe litoral, dansez cu oamenii care sunt în vacanță, ne distrăm pe ritm de dans împreună”, declara el într-un interviu pentru Fanatik.

Bursucu și Wilmark

Bursucu și Wilmark la "Dansez pentru tine"

[Sursa foto: Facebook Bursucu Adrian Cristea]

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, audiat la DNA! De ce l-au chemat procurorii duminică seara (Antena 3 CNN)

Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Matinalii de la “Dimineața cu noi” s-au distrat de “le-au mers fulgii”! #Imagini, în premieră, de la locul faptei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies