Cum a ajuns Patrizia Paglieri în România. Povestea celebrului chef de origine italiană

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2022, 09:05

Patrizia Paglieri are o poveste de viață fascinantă

Sursa: instagram Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri are o poveste de viață impresionantă. Iată cum a ajuns în România și cât de greu a fost drumul spre succes pentru celebrul chef de origine italiană.

Patrizia Paglieri este acum unul dintre cei mai buni chefi de origine italiană din România, însă până să ajungă să se bucure de succes, aceasta a trecut prin foarte multe greutăți. Povestea ei în România a început în urmă cu mai mulți ani, atunci când s-a mutat alături de întreaga familie undeva aproape de Buftea. 

Patrizia Paglieri, poveste de viață impresionantă. Cum a ajuns în România? 

Numele ei a ajuns să fie rapid cunoscut de români, având în vedere că este unul dintre bucătarii care au adus farmecul gastronomiei italiene în România. Patrizia Paglieri are o poveste de viață desprinsă parcă din filme, iar venirea ei în România a reprezentat momentul în care totul s-a schimbat pentru ea.

Născută în Bahamas, într-o familie de italieni, Patrizia Paglieri nu s-a gândit niciodată că viața o va aduce pe meleagurile românești.

Tatăl ei era șef de cazino, iar în momentul în care i s-a propus să vină în România, acesta nu a stat pe gânduri.

În anul 1992, Patrizia Paglieri a ajuns să se mute într-o căsuță din Buftea. Dând timpul înapoi, celebrul chef își amintește că au fost multe momente grele, dar că de fiecare dată a avut puterea de a lupta, totul pentru fiul ei, Francesco. 

„Șase luni am mâncat roșii cu brânză de capră de la vecina și am băut vin vărsat. Singurul catre trebuia să nu sufere era Francesco și cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit”, a povestit Patrizia Paglieri despre perioada în care a ajuns în România, potrivit okmagazine.ro.

Ulterior, lucrurile s-au așezat pentru ea, astfel că în anul 1999 a deschis un restaurant italienesc în sufrageria casei.

A muncit mult, iar în cele din urmă a reușit să își construiască un nume în domeniul gastronomiei și să deschidă mai multe restaurante.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cât despre iubire, Patrizia Paglieri a dezvăluit, într-un interviu mai vechi, că de de tatăl lui Francesco s-a despărțit când fiul ei avea doar 9 luni, moment dureros, dar pe care a reușit să îl depășească în cele din urmă.

„I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el”, a spus Patrizia Paglieri, potrivit sursei citate anterior. 

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Patrizia Paglieri face parte din echipa matinalilor de la „Dimineața cu noi”

De-a lungul anilor, Patrizia Paglieri a cochetat de mai multe ori cu televiziunea, iar acum, aceasta va face parte din echipa matinalului „Dimineața cu noi”. Emsisiunea va începe pe 14 martie la Kanal D, astfel că cei care o îndrăgesc pe chef Patrizia Paglieri vor avea ocazia de a o vedea din nou la TV. În fiecare dimineață, Patrizia Paglieri le va oferi celor de acasă trucuri din bucătărie și rețete delicioase, fiind o adevărată sursă de inspirație din punct de vedere culinar.

„Sunt fericită să vin în faţa oamenilor cu nişte propuneri foarte practice şi atractive de preparate care să ne dea energie şi in jurul cărora să ne adunăm cu familia, cu prietenii. Abia aştept să râdem, să glumim şi, în acelaşi timp, să gătim ceva absolut delicios! Bursucu, Viviana şi George, pregătiţi-vă să gustați din preparatele senzaţionale, marca Patrizia Paglieri!”, a spus Patrizia Paglieri.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri se alătură matinalilor de la “Dimineaţa cu noi”, show-ul care începe in curand, la Kanal D!