Așa cum obișnuiește în fiecare zi de luni până vineri, la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus și astăzi două rețete spectaculoase de sezon. Îndrăgita Patrizia a pregătit în această dimineață un Cous Cous cu legume de vara la cuptor și un gustos cheescake cu crema de căpșune.
Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 31 mai 2022
Curios că de obicei, George Tănase a vrut să afle primul ce rețete inedite a pregătit pentru astăzi Chef Patrizia. Aceasta a menționat că a decis să înceapă astăzi cu pregătirea desertului deoarece necesită mai multe operațiuni. Astfel, pentru prepararea unui delicios cheescake cu crema de căpșune, Patrizia le-a anunțat pe telespectatoarele gospodine că vor avea nevoie de următoarele ingrediente: 250 grame de biscuiți digestivi, 125 grame unt, 200 grame zahăr, 20 grame gelatină, 600 grame crema de brânză, 500 ml smântână, 1 lingură de coajă de lămâie și căpșune.
„Astăzi e o provocare, pentru că trebuie să facem într-o ora jumătate, un cheescake! Să vedem dacă ne iese! M-am apucat acum de cheescake! Topesc untul, biscuiții ii punem deja în tavă!",
a spus Patrizia.Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Chef Patrizia Paglieri a subliniat că apoi va începe să prepare o mâncare de sezon, ușoară și gustoasă, un Cous Cous cu legume de vara la cuptor, pentru care va avea nevoie de legume proaspete, care poate reprezenta atât
„Facem un Cous Cous cu legume de vara la cuptor! Cu multe legume, care îmi place foarte mult! Care poate să fie și un fel principal și o garnitură! Cous Cous e foarte sănătos și se poate prepară cu orice, cu carne, cu legume, cu orice e bun!",
a mai adăugat Patrizia.