Ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera. Rețeta propusă de Chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 7 aprilie 2022. Pașii pentru un deliciu culinar cu specific italian!

,
patrizia paglieri

Patrizia Paglieri a propus si astazi o reteta inedita la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rețeta specială de ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera a la Chef Patrizia Paglieri. Un preparat ușor, cu puține ingrediente, dar foarte de gustos.

Astăzi la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus o rețeta spectaculoasă cu specific italian, ton roșu în crusta de nuci și orez Basmati Primavera, un adevărat deliciu în sezonul de primăvară.

Cum se pregătește rețeta delicioasă de ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera

Ca de fiecare dată, la Dimineața cu noi, Bursucu s-a aratăt extrem de curios să afle ce ingrediente va folosi colega lui, Patrizia Paglieri, dar și modalitatea de preparare a ineditei rețete de ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera. Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai renumiți și apreciați chefi cu o vastă experiență în domeniul culinar își surprinde colegii în fiecare zi cu noi rețeta impresionante de mâncăruri delicioase atât cu specific internațional, cât și tradițional românești.

De această dată, Patrizia a ales să gătească astăzi o rețeta cu specific italian, potrivită pentru începutul de primăvară în care ne aflăm și anume ton roșu în crusta de nuci și orez Basmati Primavera.

dimineata cu noi

Patrizia Paglieri a pregati o reteta inedita cu ton rosu in crusta de nuci, la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Astăzi o să fac un ton într-un fel foarte interesant! Îl fac cu o crusta de nuci, flambată cu coniac! E o rețeta foarte simplă dar foarte gustoasă și foarte spectaculoasă! Însă nu e foarte ieftină! Dar compensăm cu orez, pentru că orezul nu este scump! Avem un orez basmatic, pe care îl combinam cu fasole, mazăre, țelină și ceapă! Și ingredientul secret care se potrivește foarte bine cu peștele este curcumă!",

a subliniat Patrizia Paglieri.

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!

Ton roșu în crust ă de nuci și orez Basmati Primavera- ingrediente

 • 700 g ton roșu
 • 100 g nuci
 • 100 g unt
 • 60 ml coniac
 • 300 g orez
 • 60 g unt
 • 1 ceapă
 • 200 g mazăre congelată
 • 50 g țelină
 • 200 g fasole verde
 • 1 lingură curcumă

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cum se pregătesc cel mai gustos cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinată cu sos bechamel și cașcaval!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cum se pregătesc cel mai gustos cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinată cu sos bechamel...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies