Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2022, 11:44

Chef Patrizia Paglieri a pregatit astazi la Dimineata cu noi doua retete inedite

Sursa: Captură KANAL D

Chef Patrizia Paglieri a pus în aplicare și astăzi la Dimineața cu noi o rețeta inedită de varză călită cu cârnați și un deșert delicios!

Astăzi la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a pregătit colegilor săi, două rețete de senzație.

Mai întâi aceasta a enumerat principalele ingrediente pentru primul fel de mâncare, varză călită cu cârnați, pentru care a folosit: un kilogram de varză dulce, două cepe, 300g sos de roșii, 100g țelină Apio, 2 căței usturoi, 30 ml ulei de măsline, foi de dafin, 800 g de cârnați. Iar apoi Patrizia și-a anunțat colegii că va pregăti și o rețeta de Maffins, sau brioșe delicioase, cu urdă.

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați

Chef Patrizia Paglieri a subliniat faptul că rețeta de varză cu cârnați de astăzi este atât în stil italian, cât și în stil românesc, menționând că va adaugă un ingredient italienesc menit să îndulcească și mai mult varză călită și anume țelină Apio și spre final va adaugă și carnaciorii prăjiți separat în prealabil.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 4 aprilie 2022. Cum se pregătesc cel mai gustos cotlet de porc cu ierburi aromatice și conopidă gratinată cu sos bechamel și cașcaval!

”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

"Gătim varză în stil românesc, italienesc! Am călit un pic ceapă cu usturoi și apoi o să adaug țelină Apio, să o facă și mai dulce decât este și o să prăjesc cârnăciori separat și un pic de sos de roșii! Dar apoi de la România trecem la internațional și o să facem niște Maffins, dar îi facem un pic diferit pentru că ii facem cu urdă!", a spus Patrizia Paglieri.

Ingrediente pentru rețeta de varză călită cu cârnați:

  • 1 kg varză dulce
  • 2 cepe
  • 300 g sos de roșii
  • 100 g țelină Apio
  • 2 căței usturoi
  • 30 ml ulei de măsline
  • foi de dafin
  • 800 g cârnați

Citeste si: Focaccia mediteraneană, clasică umplută și gurmand. Rețeta Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022. "E o rețetă de la bunica mea" Iată modul de preparare simplu și rapid!

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies