Astăzi la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a pregătit colegilor săi, două rețete de senzație.
Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați
Chef Patrizia Paglieri a subliniat faptul că rețeta de varză cu cârnați de astăzi este atât în stil italian, cât și în stil românesc, menționând că va adaugă un ingredient italienesc menit să îndulcească și mai mult varză călită și anume țelină Apio și spre final va adaugă și carnaciorii prăjiți separat în prealabil.
Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă
"Gătim varză în stil românesc, italienesc! Am călit un pic ceapă cu usturoi și apoi o să adaug țelină Apio, să o facă și mai dulce decât este și o să prăjesc cârnăciori separat și un pic de sos de roșii! Dar apoi de la România trecem la internațional și o să facem niște Maffins, dar îi facem un pic diferit pentru că ii facem cu urdă!", a spus Patrizia Paglieri.
Ingrediente pentru rețeta de varză călită cu cârnați:
- 1 kg varză dulce
- 2 cepe
- 300 g sos de roșii
- 100 g țelină Apio
- 2 căței usturoi
- 30 ml ulei de măsline
- foi de dafin
- 800 g cârnați