Patrizia Paglieri, maestrul bucătar care îți condimentează ziua, la “Dimineața cu noi”, despre adolescența rebelă, petrecută în Italia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2022, 13:51

 “Acolo e greu să fii cuminte!(…) Nu m-am gândit că ai mei se vor panica” Iata ce marturisiri a facut Patrizia Paglieri.

Chef Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai apreciați Chefi din țară, își delectează în fiecare zi, la “Dimineața cu noi” colegii de platou cu preparate delicioase, și îi inspiră pe cei din fața micilor ecrane cu rețete inedite și ușor de preparat.

Patrizia Paglieri, maestrul bucătar care îți condimentează ziua, la “Dimineața cu noi”

Fire jovială, emanând o stare de bine continuă, Patrizia Paglieri a povestit amuzată, în culisele emisiei, cum era la vârsta adolescenței, pe care și-a petrecut-o în însoritul oraș Sanremo.

Rebelă de atunci reușea adesea să-și panicheze părinții; totul a culminat când într-o bună zi a plecat cu barca trei zile pe mare, alături de prietenii ei, fără să-și anunțe părinții.

Citeste si: Cum a ajuns Patrizia Paglieri în România. Povestea celebrului chef de origine italiană

 “Făceam des boacăne. Părinții mei lucrau până târziu, eu rămâneam cu bunica și plecam pe geam de acasă; reveneam cu puțin timp înainte să se întoarcă părinții mei de la serviciu.

De la 16 la 24 de ani, până m-am căsătorit, le-am tot dat bătăi de cap părinților mei. Avem prieteni buni, voiam să plec să mă distrez, trăiam la Sanremo, acolo e greu să fii cuminte. Mă bucur că nu am fost cuminte, că m-am distrat! Îmi amintesc că am plecat cu barca cu prietenii, fără să îmi anunț părinții, însă a doua zi, de pe mare, le-am spus pe unde sunt, nu am vrut să se îngrijoreze.
Mie mi se părea firesc să fac astra, să mă bucur de viață.  Aveam prieteni ok, buni, nu aveau de ce să își facă griji, nu m-am gândit că ai mei se vor panica”,
 a povestit a Patrizia Paglieri.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

Pe Patrizia Paglieri telespectatorii o pot urmări în cel mai fresh matinal al momentului “Dimineața cu noi”, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D, inspirându-vă cu cele mai delicioase preparate culinare. 

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies