Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou de la “Dimineața cu noi” cu celebrele paste!

,
Chef Patrizia Paglieri

Chef Patrizia Paglieri și-a delectat colegii de platou

Patrizia Paglieri, îndrăgita vedetă responsabilă cu cele mai atractive și delicioase preparate culinare de la “Dimineața cu noi”, îi va inspira pe telespectatorii Kanal D cu rețete delicioase, începând de luni, de la ora 08:00

Cu energia debordantă și zâmbetul care a făcut-o atât de îndrăgită de public, Chef Patrizia Paglieri le-a pregătit deja  colegilor de emisiune, la repetiții, câteva rețete, care i-au dus pe aceștia cu gândul la însorita Italie.  

Mă simt minunat în echip ă, de abia aștept să dăm startul emisiunii luni dimineață și vă invit și pe dumneavoastră să ne fiți alături, de luni până vineri, de la 8:00.

 E multă energie bună aici și sunt convinsă că asta vor simți și telespectatorii, privindu-ne. Pe colegii mei i-am delectat cu paște, la repetiții, dar le voi pregăti și alte surprize culinare, nu doar mâncare mediteraneană ”, a povestit Chef Patrizia Paglieri.

Vedeta de la “Dimineața cu noi” a mai povestit și ce anume îi dă energie pentru întreaga zi.

             “Sunt foarte matinală, nu am un ritual anume;  de obicei, când mă trezesc dimineață beau o cafea simplă, tare, neindulcită. Acum,  ca să am energie maximă de la prima oră, voi bea două cafele!”,  adaugă vedeta.

Citeste si: Cum a ajuns Patrizia Paglieri în România. Povestea celebrului chef de origine italiană

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase dau trezirea, de la ora 08:00, la Kanal D, în cel mai fresh şi energizant matinal, “Dimineaţa cu noi”! Voia bună, pofta de viaţă, optimismul, umorul din belşug, dar şi informaţiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reţeta” noului program de dimineaţă al Kanal D.

Dincolo de doza de energie livrată zilnic, “Dimineaţa cu noi” aduce telespectatorilor informaţii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti.

Nu vor lipsi din suita dinamică a subiectelor emisiunii  “Dimineaţa cu noi” momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Bucureşti şi nu numai, unde se întâmplă lucruri care merită împărtăşite telespectatorilor.   Muzică bună, interviurile cu artiştii momentului şi oameni interesanţi pentru publicul larg vor completa începutul zilei, la “Dimineața cu noi”, de luni, 14 martie, de la ora 08:00, la Kanal D! 

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum a ajuns Patrizia Paglieri în România. Povestea celebrului chef de origine italiană

La Guvern se pregătește o măsură crucială: toate cifrele din noua Lege a bugetului de stat

Cum a ajuns Patrizia Paglieri în România. Povestea celebrului chef de origine italiană

Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies