Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineața cu noi! „A fost așa o perioada mai grea, încă mai este” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta din culisele relației ei cu George Burcea

,
Viviana Sposub

Viviana a facut marturisiri uluitoare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndemnată de Bursucu, frumoasa Viviana Sposub a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele relației sale cu George Burcea, după ce s-a scris despre ei că ar fi trecut prin multe greutăți.


In articol:

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an și jumătate și în ciuda tuturor speculațiilor aparite în presă despre faptul că au trecut prin multe greutăți, cuplul lor a reușit să depășească orice obstacol și să rămână la fel de unit și de reușit că la început.

Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineață cu noi! „A fost așa o perioadă mai grea, încă mai este”

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Bursucu a deschis un subiect destul de delicat pentru colegă lui, Viviana Sposub, în încercarea de a lămuri lucrurile care s-au tot scris în ultima vreme despre relația acesteia cu George Burcea. Mai precis, Bursucu a intervenit chiar înainte că Viviana să prezinte rubrica Meteo și i-a cerut colegei lui să explice care sunt greutățile apărute în relația ei cu George Burcea și ce se întâmplă mai exact între ei.

viviana sposub

Viviana Sposub, dezvaluiri inedite in platoul Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pusă într-o situație destul de stânjenitoare, Viviana a mărturisit că sunt greutăți așa cum există în orice cuplu și că au traversat o perioada mai grea și încă mai au de depășit anumite obstacole, făcând referire la faptul că iubitul ei, George Burcea încă nu a divorțat de fosta lui soție.

Bursucu: Scria acolo că tu ai fi declarat că ai trecut prin foarte multe greutăți în relația cu George Burcea, până să se pronunțe divorțul! Și acum întrebarea mea e următoarea, cam care au fost greutățile Viviana?

Viviana: Să știi că divorțul încă nu s-a terminat! Au mințit ăștia de la presă! Nu știu adevărul!

Bursucu: Care au fost greutățile?

Viviana: Pe care le întâlnește tot omul! Pune-te tu în locul meu, mai Bursucule! A fost așa o perioada mai grea, încă mai este! Dar contează că noi doi ne iubim și că o scoatem noi la capăt cumva! Și cu copiii! Uite, weekendul asta am stat cu copiii! Totul e bine! Vin vremuri bune! La un moment dat se va vedea soarele și pe stradă mea!

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub comparată cu Monica Bellucci. Cum a reușit prezentatoarea matinalului să își descopere propriul stil: "Este mai câștigată!"

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușește Viviana Sposub să nu se îngrașe: "Nu țin regim. O viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Cum este relația Vivianei Sposub cu George Burcea și ce conexiune există între ei: ”Avem o relație atât de sudată”

Emil Boc e mulțumit, chiar dacă festivalul UNTOLD stârnește și nemulțumiri: Zeci de milioane de euro au intrat în Cluj

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Viviana Sposub comparată cu Monica Bellucci. Cum a reușit prezentatoarea matinalului să își descopere propriul stil: "Este mai câștigată!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies