Bursucu, momente emoționante în platoul emisiunii Dimineața cu noi! Ce s-a întâmplat cu fiica lui, Anais, în cea de-a doua zi de grădiniță! „Cu lacrimi pe față am luat-o”

,
bursucu la dimineata cu noi

Bursucu, dezvaluiri inedite despre fiica sa, Anais

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul prezentator a povestit astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi cum a reacționat micuța Anais în cea de-a două zi la grădiniță.


In articol:

După ce în ediția de marți a emisiunii Dimineața cu noi, Bursucu le dezvăluise colegilor săi și telespectatorilor faptul că fiica lui, Anais a început să meargă la grădiniță, astăzi, prezentatorul TV a povestit că micuța nu mai voia să plece de la grădiniță și abia a reușit să o convingă să meargă acasă, semn că i-a plăcut enorm nouă ei experiență.

Bursucu, momente emoționante în platoul emisiunii Dimineața cu noi! Ce s-a întâmplat cu fiica lui, Anais

Bursucu are o relație specială cu fiica lui, Anais, pe care o adoră. De curând micuța a început să meargă la grădiniță și spre surprinderea părinților ei, Anais s-a arătat extrem de încântată și mai mult decât atât și-a dorit să rămână peste program și chiar să doarmă la grădiniță. Astăzi, în platoul Dimineață cu noi, Bursucu a prezentat chiar și un scurt clip în care fiica lui a fost surprinsă în timp ce își exprimă dorința arzătoare de a rămâne la grădiniță cât mai mult timp.

bursucu

Bursucu a povestit ce s-a intamplat cu fiica lui la gradinita

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„V-am promis că va arăt ce s-a întâmplat cu fiica mea la grădiniță! Ieri nu voia să plece la prânz de la grădiniță motivând că vrea și ea să doarmă acolo, cu copilașii.

Atenție, Anais în cea de-a două zi de grădiniță își dorea din suflet să doarmă acolo și toată lumea încerca să o convingă să nu se întâmple asta!”, a spus Bursucu.

Deși doamna educatoare a încercat să o convingă pe Anais că pătuțul ei urmează să vină printr-un colet în zilele următoare și abia atunci va putea să doarmă la prânz alături de ceilalți copii la grădiniță, micuța nu a vrut să accepte explicațiile și a susținut în continuare că vrea să rămână la grădiniță.

„Și s-a supărat! Că să se înțeleagă, după această poveste, doamna învățătoare a sunat-o pe mami și a întrebat-o dacă vrea să o lase să doarmă și s-a rezolvat, s-a făcut rost de pat, a dormit copilul. S-a trezit copilul, hai să-l luăm acasă, nu? Vine mami să te ia și dormi acasă. Nu și nu, ea nu voia să plece de la grădiniță”, a mai adăugat Bursucu.

bursucu

Micuta Anais isi dorea sa mai ramana la gradinita

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bursucu a mai povestit că în cele din urmă a reușit să o convingă pe fiica lui, Anais, să meargă acasă, însă cu toate acestea micuța a lăcrimat puțin din cauză că nu s-a întâmplat totul așa cum și-ar fi dorit ea.

„Și a mai stat o jumătate de oră și cu niște lăcrimioare pe față am luat-o și am adus-o acasă! Acum, sper că este bine, că nu am vorbit cu ea de dimineața, se ducea să facă pizza. Dacă mai am noutăți, promit să vi le aduc”, a mai spus Bursucu.

Citeste si: Cum a fost surprins Bursucu în acest weekend la mare. Prezentatorul matinalului ”Dimineața cu noi” are un talent pe care puțini îl cunosc

Citeste si: Bursucu, asaltat de spioni la Dimineața cu noi. Cum s-a prezentat George Tănase ”la datorie”: Ăștia au cam îmbătrânit

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bursucu a primit cea mai emoționantă vizită în platoul “Dimineața cu noi”

Senator american vede 'foarte posibil' un atac al Rusiei pe teritoriu NATO

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

EXCLUSIV! Bursucu, colecționar înrăit de adidași! Care a fost cea mai scumpa pereche pe care și-a achiziționat-o

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies