Bursucu a primit cea mai emoționantă vizită în platoul “Dimineața cu noi”

Author: Ana Filip
Foto(4)

Îndrăgitulul prezentator a fost surprins de aparitia in platoul DImineata cu noi de cea mai pretioasa fiinta din viata sa.

Săptămâna a început sub semnul bucuriei pentru Bursucu, îndrăgitul matinal de la “Dimineața cu noi”, de la Kanal D.  Vedeta Kanal D a avut parte de o vizită cu totul specială, pentru că în platoul “Dimineața cu noi” și-a făcut apariția Anais, fiica sa cea mică, în vârstă de 4 ani.

Bursucu a primit cea mai emoționantă vizită în platoul “Dimineața cu noi”

Plină de bună dispoziție, Anais a dansat pe ritmurile muzicii de la “Dimineața cu noi”, dar a venit cu un <scop> clar la serviciul tatălui ei.

Topit după fiica lui cea mică, Bursucu ne-a împărtășit motivul pentru care micuța s-a aflat în platoul “Dimineața cu noi”.

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

“Anais a venit să mă ia de la serviciu ca să o duc <la copii>, spune ea, adică la locul de joacă pentru copii.

Mi-a spus că-i place la Kanal D și a dansat!”
,
a spus Bursucu, ținându-și în brațe fetița și sorbind-o din priviri.  

Îndrăgitulul prezentator i-a arătat micuței Anais platoul emisiunii în detaliu și i-a făcut cunoștință cu membrii echipei. Inițierea în tainele televiziunii a culminat cu un simpatic mesaj din partea lui Anais.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată de Bursucu ce la transmite urmaritorilor “Dimineața cu noi”, fetița a răspuns prompt și sigură pe ea, ca un adevărat star:

“Am venit la tati la serviciu, la București! Vă pup!”

Citeste si: Bursucu și George Tănase se țin șotii în platoul ”Dimineața cu noi”: ”Ne legau în căruță” Ce au fost obligați să facă cei doi matinali în copilărie

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!