Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel. Oana Lis: "L-a apreciat, el l-a numit director la teatru"

Author: Diana Tilă

Moartea lui Alexandru Arșinel este deplânsă pe rețelele sociale de colegi de breaslă, politicieni și români care l-au apreciat ca actor.

Alexandru Arșinel a încetat din viață, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Numeroase persoane publice au transmis condoleanțe, iar printre acestea se numără și Oana Lis, care a povestit și cum a reacționat Viorel Lis la aflarea veștii.

Citeste si: Prima reacție a lui Carmen Tănase după moartea lui Alexandru Arșinel. Actrița este îndurerată: „S-a chinuit extrem de rău”

Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel

Maestrul Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a murit la Spitalul Universitar București.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.

Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”,
a transmis conducerea Spitalului Universitar de Urgență.

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! „Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vestea că Alexandru Arșinel a murit a picat ca un trăsnet pentru familie și apropiați. La scurt timp de când s-a aflat, vedetele au reacționat în mediul online, printre acestea se numără și Oana Lis.

Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook că i-a transmis și lui Viorel Lis tragica veste despre Alexandru Arșinel, iar fostul edil al Capitalei a izbucnit în lacrimi.

Oana a mai transmis că Viorel Lis este cel care l-a numit pe actor director al Teatrului „Constantin Tănase”, pe scena căruia a jucat timp de 44 de ani.

A murit Mariana Nicolesco, una dintre cele mai mari soprane ale României! „Primadonna Assoluta” s-a stins la vârsta de 73 de ani

"A plâns Vio în seara asta când a auzit vestea cu domnul Arșinel. Știam ca o sa-l emoționeze. Tot ma gândeam cum sa l susțin, ce sa i zic sa- l liniștesc. Cred ca e foarte greu sa vezi cum se duc unul câte unul cei din generația ta...si asta îți aduce aminte si de varsta ta.... L-a apreciat mult ca actor și i-a arătat efectiv acest lucrul, el l-a numit director la teatru pe timpul lui. Dar totul are un început si un sfârșit. Dumnezeu sa-l odihnească. Rămâne pentru totdeauna un simbol al teatrului de revistă din România", a scris Oana Lis pe Facebook.

Citeste si: Boala de care suferea Alexandru Arșinel. Ultimii ani și i-a petrecut prin spitale

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies