Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”

,

Victor Ciorbea, celebrul om politic roman, este invitatul ediției de duminică, 12 decembrie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.


In articol:

Fost premier al României și fost avocat al poporului, Victor Ciorbea va da curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai i le-a adresat.

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De profesie jurist, politicianul a lucrat ca magistrat în perioada comunismului, a fost profesor universitar și are un doctorat în drept economic. Imediat după Revoluția din ‘89 Victor Ciorbea a devenit unul dintre liderii Sindicatelor Române și a gestionat patrimoniul moștenit al sindicatelor din perioada comunistă.

În anul 1996 a fost ales primar al Capitalei, dar a părăsit funcția după șase luni de mandat, devenind Prim-ministru. În anul 2012 a fost ales Senator în Parlamentul României, funcție pe care a deținut-o timp de doi ani, pentru ca apoi să fie ales Avocat al Poporului.

În plan personal, Victor Ciorbea este căsătorit de 44 de ani, are o fiică și doi nepoți.

“Ce ați făcut ca premier pentru copiii care învață la lumânare?”, “Ați amanetat România la FMI?”, “Ați fost Avocatul Poporului sau al PSD?”, “L-ați trădat pe Corneliu Coposu?”, “De ce sunteți arogant cu presa?”, “V-ați meritat salariul de parlamentar?”, “Sunteți dator vândut băncilor?”, “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”,  acestea sunt doar câteva

dintre întrebările la care fostul premier al României, Victor Ciorbea, va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dumitru Dragomir a vorbit despre arestarea sa: "Mă omorau, luaseră banii și voiau să mă bage pe mine"

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

"L-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua"! Ce spune Dumitru Dragomir acum despre acest subiect, la peste 15 ani de la autodenunț

Dumitru Dragomir a vorbit de blaturile din fotbal de dinainte de Revoluție! "M-a chemat Postelnicu și mi-a zis de Steaua și Dinamo"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies