Dumitru Dragomir a vorbit despre arestarea sa: "Mă omorau, luaseră banii și voiau să mă bage pe mine"

,
Dumitru Dragomir și Denise Rifai

Dumitru Dragomir și Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Dumitru Dragomir a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre arestarea sa.


In articol:

"Cum ați ajuns din condamnat președinte al clubului de fotbal al miliției?", a fost întrebat Dumitru Dragomir de către Denise Rifai, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

"Domnișoară, eu n-am fost condamnat niciodată. Am fost deputat în două legislaturi. Eu nu am fost condamnat, am fost la articolul 153, era ca o amendă penală.

Eu am avut nenumărate procese, din 33 de ani de democrație 24 le-am trăit prin tribunale.

Numai abuzuri, toți au vrut să mă bage la pușcărie că am fost gură bogată și nu m-am lăsat doborât de nimic. Dar dacă aș fi fost condamnat vreodată nu puteam să ajung deputat, vicepreședinte de comisie parlamentară, mă executau oamenii. Am fost arestat, după Revoluție am stat 7 luni de zile arestat și am stat din vina mea, că n-am dat actele la timp.

N-am vrut, că mă omorau, banii îi luaseră ei și voiau să mă bage pe mine.

Eu n-am avut relații, eram un copil de la țară, în afară de minte n-am avut nimic", a răspuns Dumitru Dragomir la întrebarea lui Denise Rifai.

Dumitru Dragomir, față în față cu Denise Rifai

Dumitru Dragomir, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dumitru Dragomir, numeroase probleme cu justiția

Dumitru Dragomir a fost anchetat și judecat în mai multe dosare penale.

În noiembrie 2018 fostul șef al LPF a fost achitat definitiv în dosarul legat de vânzarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga 1.

În primă instanță Dragomir fusese condamnat la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani. 

La Curtea de Apel București, în noiembrie 2018, Dragomir a fost achitat pentru toate infracțiunile de care era acuzat, respectiv participație improprie la delapidare cu consecințe deosebit de grave și în formă continuată și evaziune fiscală.

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost achitați definitiv și într-un alt dosar, legat de dezafilierea Universității Craiova. Inițial cei doi fuseseră condamnați și trebuiau să achite, alături de LPF și FRF, despăgubiri de 220 de milioane de euro.

„Curtea constată că, atât în cazul inculpaţilor persoane fizice Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir, cât şi în cazul persoanelor juridice Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal nu au putut fi identificate dispoziţii cuprinse în legislaţia primară (înţeleasă ca lege adoptată de Parlamentul României, sau ordonanţă emisă de Guvernul României) care să reglementeze vreo atribuţie de serviciu în sarcinavreunuia dintre aceşti inculpaţi, cu incidenţă în speţa dedusă judecăţii (…) Faţă de cele sus-expuse, Curtea va dispune în temeiul art.16 alin.1 lit.b teza întâi cod proc.pen. achitarea fiecăruia dintre inculpaţii Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu”, se arată în motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel Ovidiu Richiţeanu Năstase şi Carmen Veronica Găină, ce au dat decizia de achitare a lui Dragomir și Sandu în dosarul dezafilierii Universității Craiova.

Citeste si: Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies