Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

,
Mitică Dragomir

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mitică Dragomir (numele real este Dumitru Dragomir), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este invitatul ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.


In articol:

Mitică Dragomir este un personaj extrem de spumos, vocal, controversat al scenei publice românești. S-a aflat de nenumarate ori pe primele pagini ale publicațiilor, cu diverse subiecte, fie ca faceau partea din viața sa profesională sau personală.

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În tinerețe, Mitică Dragomir a fost fotbalist, timp de cinci ani; s-a retras la vârsta de 25 de ani, din cauza unei accidentări, pentru ca apoi să conducă cinci cluburi de fotbal, timp de optsprezece ani, ocupând poziții de conducere, ca vice-președinte și președinte.

Mitică Dragomir s-a aflat în structurile de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal, timp de peste doua decenii, de la înființarea acesteia, în 1992, până în 2013; a fost deputat PRM în Parlamentul României, timp de două mandate și, pe lângă activitatea din fotbal și politică, a fost patron de presă, dezvoltator imobiliar și a investit în industria hotelieră.

Citeste si: Mitica Dragomir, prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor: "Era intr-o criza financiara acuta, suferea enorm, saracul!"

În plan personal, Mitică Dragomir este căsătorit de peste 50 de ani, are un fiu și doi nepoți. Cine este omul din spetele personalității Dumitru Dragomir, putem afla duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D.

“Ați fost amenințat cu moartea pentru dezastrul din fotbalul românesc?”, “Câte blaturi ați făcut la ordin?”, “Ați fost coordonatorul securiștilor din fotbalul românesc?”, “Sunteți nostalgic după comunism?”, “Cum l-ați ajutat pe Becali să fure Steaua?”, “V-ați mai gândit vreodată

la sinucidere?”, “V-a fost vreodată dor de tata?”, “Veți scapa din nou de închisoare?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Mitică Dragomir, în ediția de duminica aceasta, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Câți bani îi aduc, de fapt, lui Dumitru Dragomir cele 3 pensii speciale pe care le încaseză de la stat lună de lună?

Execuție la foc automat: Premierul general Nicolae Ciucă l-a dat afară din Guvern

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Care era bancul preferat al lui Nicolae Ceausescu: dictatorul radea in hohote de fiecare data cand il auzea

Continua audierile in noul dosar in care sunt implicati oameni importanti din fotbalul romanesc!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies