Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

,
Mitică Dragomir

Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dumitru Dragomir este fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal care acum candidează pe listele PSD pentru Consiliul General al Capitalei. Acesta primește sume uriașe de la stat.


In articol:

Conform declarației sale de avere, Dumitru Dragomir primește de la stat trei pensii în valoare de 206.400 de lei, dar nu precizează și de unde provin aceste sume.

Ce avere are Dumitru Dragomir, noul candidat PSD pentru Consiliul General al Capitalei

Mitică Dragomir

Dumitru „Mitică” Dragomir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dumitru Dragomir are o avere deloc mică, în luna mai a făcut rost de 3,9 milioane de euro după ce a vândut o vilă către o societate comercială care nu a fost precizată. Acesta a mai obținut un câștig în valoare de 110.000 de euro, din vânzarea unei vile din Voluntari.

Acești bani nu apar în conturile sale. La momentul actual, Dumitru Dragomir are 218.000 lei și 210.000 euro într-un cont din 2016.

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dumitru Dragomir mai deține bijuterii și ceasuri de 100.000 de euro, o vilă de peste 500 mp și două apartamente, de 210 mp și 240 mp.

Dumitru Dragomir a fost condamnat la patru ani de închisoare

În ianuarie 2019, Dumitru Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani.

Procurorii au afirmat că, în intervalul aprilie 2009- mai 2011, în calitate de preşedinte al LPF, cu ajutorul lui Florin Bădiţă, Bogdan Dumitru Dragomir şi Bodu SRL, Dumitru Dragomir a pretins suma de 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, în calitatea acestuia de administrator şi acţionar al RCS&RDS SA, din care a obținut suma de 3.100.000

de euro de la RCS&RDS SA.

Citeste si: Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

Banii primiţi au fost folosiți fals sub forma unor plăţi făcute pe 15 august 2009, pentru finanţarea unui local administrat de fiul lui Dragomir, Crystal Palace Ballrooms.

„Contractul respectiv a fost încheiat între societăţile Bodu SRL, deţinută de Dumitru Dragomir şi RCS&RDS SA, inculpatul Bendei Ioan beneficiind de sprijinul inculpaţilor Dinei Mihai şi Oprea Alexandru, administratori ai RCS&RDS SA. Banii respectivi au fost pretinşi şi primiţi de inculpatul Dumitru Dragomir în contextul executării, în perioada respectivă, a unui contract de cesiune a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, încheiat la data de 8 aprilie 2008 între LPF şi consorţiul constituit din societatea SC RCS & RDS SA, administrată de inculpatul Bendei Ioan şi o altă societate”, a spus DNA.

Dumitru „Mitică” Dragomir este invitat în noua ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D. Duminică, la ora 22:30, avem ocazia să-l cunoaștem pe omul Dumitru Dragomir, cu ajutorul întrebărilor puse de Denise Rifai.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Mitica Dragomir, prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor: "Era intr-o criza financiara acuta, suferea enorm, saracul!"

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies