Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

,
Dumitru Dragomir și Florin Caramavrov

Dumitru Dragomir și Florin Caramavrov s-au contrat în direct, la TV

[Sursa foto: Facebook, befunky.com]

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a fost implicat într-un scandal uriaș, miercuri dimineață, la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov.


In articol:

Recunoscut pentru faptul că nu dă niciun pas înapoi atunci când este provocat, dovadă scandalul cu protestatarul Marian Moroșanu, zis "Ceaușescu", fostul șef al Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, a izbucnit și l-a jignit pe jurnalistul Florin Caramavrov.

Florin Caramavrov a susținut că pe vremea în care conducea Dumitru Dragomir LPF au avut loc blaturi.

"Spune, bă, nenorocitule, un singur blat", a replicat Dragomir. Iată dialogul șocant dintre cei doi la TV, potrivit gsp.ro:

Scandal Dumitru Dragomir- Florin Caramavrov: Dialogul șocant

 

 • Dumitru Dragomir: „Acum, că au învățat ceva meserie (n.r.- șefii LPF și FRF)- că și așa nu au făcut nimic toată perioada asta- nu i-aș schimba. Noi, totuși, am făcut clădirile Federației, ale Ligii, am făcut la Buftea, la Mogoșoaia. Băi fraților, și ne făceați praf zilele! Ăștia n-au făcut nimic, n-au dat cu o bidinea în două legislaturi. Cred că le e frică de politic, de cineva, altfel nu înțeleg.  Am făcut numai lucruri deosebite, dar am fost 24 de ani numai în procese. Eram cu două echipe în Champions League, dar m-ați criticat și m-ați înjurat de mama focului. Acum, că nu e nicio performanță, nu scrieți nimic. Parcă sunteți de mână cu ei!”
 • Florin Caramavrov: „Aveam ce să scriem atunci”
   
 • Dragomir: „Aveați ce să scrieți pentru că erau rezultate”
 • Caramavrov: „Erau și multe neregularități. Erau blaturi, dumneavoastră ați ieșit și ați spus de un meci. Erau multe, ați spus doar de unul”
   
 • Dragomir: „Nu, dragul meu. Te-aș ruga să nu minți poporul cu televizorul!”
 • Caramavrov: „Cum nu, dacă ați spus clar că a fost blat Dinamo cu Ceahlăul?”
   
 • Dragomir: „Dragul meu, am spus că urmau să facă, dar noi l-am preîntâmpinat. E altceva! Atenție cum vorbești, eu nu fac greșeli. Tati, sunt stăpân pe ce spun, am deconspirat ce avea să se întâmple și nu s-a mai întâmplat. Unii dintre ziariști au crezut că sunt filosofi, că știu eu de blaturi. Nimic, numai povești! Băi, frate, spune ceva concret!”
 • Caramavrov: „Dumneavoastră ați spus, domnule Dragomir. Acum o întoarceți ca la Ploiești, ca de obicei. Ați spus că la Piatra Neamț a fost non-combat. E declarația dumneavoastră pe internet, ce naiba o întoarceți? E declarația dumneavoastră”
   
 • Dragomir: „Taci, bă, din gură. Dacă am spus așa, să-mi tai limba! Dacă nu, ți-o tai tu?”

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir

[Sursa foto: Facebook]

 • Caramavrov: „Eu nu, pentru că sunt dovezi pe internet!”
   
 • Dragomir: „Taci, bă, din gură! Atunci lasă-mă dracu'! Ce internet, bă, fi-ți-ar internetul al dracu'?! Arată-mi treaba asta! Nu s-a întâmplat blatul, l-am preîntâmpinat. Vorbești numai prostii!”
 • Caramavrov: „Taci mata din gură! Dumneata vorbești numai prostii!  Ați furat pe timpul dumneavoastră încontinuu, numai blaturi și nenorociri au fost, de aia a ajuns fotbalul românesc așa
   
 • Dragomir: „Spune bă, nenorocitule, un singur blat! Bă, nesimțitule, cum poți spune tu treaba asta?”
 • Caramavrov: „O mie de blaturi au fost în perioada aia și matale le protejai, nu ți-e rușine?”
   
 • Dragomir: „Te voi da în judecată acum! De ce nu ai spus atunci, de ce nu te-ai dus la poliție? Băi, filosofilor, nu e nimic de capul vostru. Să nu mă mai sunați. Tembelul ăla îmi spune mie de lucrurile astea!”

Dumitru Dragomir și Florin Caramavrov au discutat în direct, la TV, despre un meci petrecut în 2002, Ceahlăul-Piatra Neamț- Dinamo, încheiat cu victoria "alb-roșiilor" cu 2-1. Dinamo a luat campionatul în acel sezon.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Simona Halep a explicat ce s-a întâmplat în meciul care a dus la eliminarea sa de la Roland Garros: „A fost un atac de panică”

Marea Britanie începe testele pentru săptămâna de muncă de patru zile

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Laurențiu Reghecampf se pregătește să se căsătorească a treia oară: "Sunt foarte fericit"! Cum se înțeleg fostele soții ale lui Reghe între ele și cu actuala iubită a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies