Mitică Dragomir, cu ochii în lacrimi la Denise Rifai în emisiune. Moartea fiului cel mare, îl răscolește adânc și acum:"După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață!"

,
Mitica Dragomir despre moartea fiului lui cel mare la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Mitica Dragomir la 40 de intrebari cu Denise Rifai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mitica Dragomir a avut una din cele mai mari cumpene din viata atunci cand fiul sau in varsta de 18 ani a murit.


In articol:

Fiul cel mare al lui Mitica Dragomir avea aproape 18 ani și era fotbalist la FCM Brașov.

Manuel a murit în somn: "E imposibil să treci prin așa ceva, e imposibil să treci peste așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Mult timp, Mitica Dragomir a mers zi de zi la mormântul fiului sau până a luat decizia să se mute din Brașov la București că să mai uite de durere. "Daca exista Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu, a spus la vremea respectiva", Mitica Dragomir.

Citeste si: V-ați mai gândit vreodată la sinucidere? Răspunsul lui Mitică Dragomir la întrebarea-bombă lansată lui Denise Rifai

Mitica Dragomir despre moartea fiului sau cel mare, Manuel

Mitica Dragomir, suferinta fara margini din cauza mortii fiului cel mare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum a răspuns Mitica Dragomir la "40 de întrebări cu Denise Rifai"  la întrebarea" Ați fost supărat pe Dumnezeu pentru moartea fiului cel mare?"

"Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor.

Cum să moara de sufocare mecanica? Noaptea în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanta și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că exista o forță care după ce ai o nenorocire, iți da o compensație.

Mitica Dragomir, suferinta fara margini dupa pierderea fiului cel mare

Până mor spun că exista ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. este peste puterile mele de a înțelege. Daca nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir.  Noi suntem o familie foarte unita.

Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel, a spus Mitica Dragomir la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

'Coincidență' interesantă: Omul care a sesizat DNA după OUG 13, ajuns deputat USR, a sesizat CNATDCU în legătură cu doctoratul lui Ciucă

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Detalii uluitoare din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari! Iată cum a fost organizată cea mai extravagantă nuntă din lume!

Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 20 ianuarie 2022 - VIDEO. Maurice Munteanu reacționează: „Dacă ai ceva de spus, spune cu subiect și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies