V-ați mai gândit vreodată la sinucidere? Răspunsul lui Mitică Dragomir la întrebarea-bombă lansată lui Denise Rifai

Author: Alice Popescu

Mitica Dragomir este invitatul din aceasta seara de la 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Unul dintre cele mai ofertante personalități din opinia publica din Romania și-a dezvăluit secretele la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Una din întrebările cheie ale moderatoarei Denise Rifai a fost fereritoare la unul din momentele mai puțin fericite din viață lui Mitica Dragomir și anume momentul când s-a gândit la sinucidere.

Citeste si: Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

40 de intrebari cu Denise Rifai. Mitica Dragomir, despre incercarea de sinucidere

După '90, noua conducere de la Ministerul de Interne l-a acuzat pe Mitica Dragomir de abuz în serviciu contra intereselor obștești. "A venit miliția după mine și m-a arestat, m-au adus de la Brașov, m-au băgat într-o celula fară geamuri, era gheata de doua palme în interior." Ca să nu înghețe, Mitica Dragomir s-a învelit cu saltele din celula pe post de plapuma.

Cele 7 luni petrecute în arest l-au adus pe Mitica în pragul disperării, așa cum povestește chiar el. "Mă gândisem și cum să o fac, dar nu am putut pentru că aveam o familie."

"V-ați mai gândit vreodată la sinucidere?" a fost întrebarea pusa de Denise Rifai lui Mitica Dragomir.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mitica Dragomir la 40 de intrebari cu Denise Rifai: După moartea fiului meu, am avut și aceasta nebunie în cap 

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

"După moartea fiului meu, am avut și aceasta nebunie în cap, dar mi-a trecut pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ.

Copii mei au fost copii cuminți, întrebați pe țoață lumea, soția mea a fost o sfânta. Eu am fost mai puțin sfanț. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casa. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevasta-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevasta, restul de nimic," a
fost raspunsul lui Mitica Dragomir.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!