V-ați mai gândit vreodată la sinucidere? Răspunsul lui Mitică Dragomir la întrebarea-bombă lansată lui Denise Rifai

,

Mitica Dragomir este invitatul din aceasta seara de la 40 de intrebari cu Denise Rifai.


In articol:

Unul dintre cele mai ofertante personalități din opinia publica din Romania și-a dezvăluit secretele la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Una din întrebările cheie ale moderatoarei Denise Rifai a fost fereritoare la unul din momentele mai puțin fericite din viață lui Mitica Dragomir și anume momentul când s-a gândit la sinucidere.

Citeste si: Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

40 de intrebari cu Denise Rifai. Mitica Dragomir, despre incercarea de sinucidere

După '90, noua conducere de la Ministerul de Interne l-a acuzat pe Mitica Dragomir de abuz în serviciu contra intereselor obștești. "A venit miliția după mine și m-a arestat, m-au adus de la Brașov, m-au băgat într-o celula fară geamuri, era gheata de doua palme în interior." Ca să nu înghețe, Mitica Dragomir s-a învelit cu saltele din celula pe post de plapuma. Cele 7 luni petrecute în arest l-au adus pe Mitica în pragul disperării, așa cum povestește chiar el.

"Mă gândisem și cum să o fac, dar nu am putut pentru că aveam o familie."

"V-ați mai gândit vreodată la sinucidere?" a fost întrebarea pusa de Denise Rifai lui Mitica Dragomir.

Mitica Dragomir la 40 de intrebari cu Denise Rifai: După moartea fiului meu, am avut și aceasta nebunie în cap 

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

"După moartea fiului meu, am avut și aceasta nebunie în cap, dar mi-a trecut pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copii mei au fost copii cuminți, întrebați pe țoață lumea, soția mea a fost o sfânta.

Eu am fost mai puțin sfanț. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casa. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevasta-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevasta, restul de nimic," a fost raspunsul lui Mitica Dragomir.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

Cazul Djokovici se mută în Liga Campionilor: Chelsea nu se poate baza pe jucătorii nevaccinați în deplasarea de la Lille

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Detalii uluitoare din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari! Iată cum a fost organizată cea mai extravagantă nuntă din lume!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies