"L-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua"! Ce spune Dumitru Dragomir acum despre acest subiect, la peste 15 ani de la autodenunț

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 sep 2022, 06:20

Dumitru Dragomir și Denise Rifai

Sursa: Kanal D

În 2005 Dumitru Dragomir se certa foarte tare cu Gigi Becali și declara, într-o emisiune TV, că l-a ajutat să fure Steaua.

Au trecut mai bine de 15 ani de la acel episod, iar Denise Rifai l-a întrebat acum pe Dumitru Dragomir despre acea declarație.

"Cum l-ați ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua?", a fost întrebarea lui Denise Rifai.

"Am exagerat, ca de fiecare dată. Nu, nu, Steaua adevărată e a lui Gigi Becali. Eu știu tot, și acte.

Părerea mea, că instanța a greșit. Ce, Lăcătuș, Pițurcă n-au fost antrenori la Steaua?

E o mare nedreptate care i s-a făcut lui Gigi Becali

Face multe greșeli, unele impardonabile, ca asta cu Edi Iordănescu, dar acolo a fost o nedreptate", a declarat Dumitru Dragomir la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Între timp Gigi Becali a pierdut definitiv, în instanță, marca Steaua.

Echipa lui Becali se cheamă acum FCSB. Marca Steaua este deținută de Clubul Sportiv al Armatei Steaua (CSA), care are și o echipă de fotbal în Liga a 2-a.

Citeste si: Câți bani îi aduc, de fapt, lui Dumitru Dragomir cele 3 pensii speciale pe care le încaseză de la stat lună de lună?

Dumitru Dragomir, relație dificilă cu Gigi Becali

Dumitru Dragomir și Gigi Becali au fost atât buni prieteni, cât și rivali, jignindu-se de nenumărate ori. Acum sunt iarăși prieteni.

Dragomir spune acum că nu s-a certat cu Becali de la drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1, așa cum s-a crezut inițial.

"M-am certat cu Gigi Becali, dar nu de la drepturile TV, pe el îl durea la pălărie de drepturile TV.M-am

certat cu multă lume, cu Giovani (n.r.: Giovani Becali), eu nu sunt consecvent, doar boul e consecvent", a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

„Becali este un trișor ordinar, este un hoț de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat să fure Steaua, rețineți. Fac autodenunț, l-am ajutat să fure Steaua. El a avut bani din pământuri, Steaua era într-o criză financiară și atunci el nu a cumpărat Steaua, el a dat împrumut și după aia i-a șantajat pe frații Păunescu. 

Le-a dat bani împrumut, contra dezlegări la jucători și niște documente cum că… bani împrumut, luat din jucători. Și el a cumpărat jucătorii, dar nu mă forțați să spun treaba asta că sunt multe de spus și nu vreau să vorbesc asta”, declara în 2005, la OTV, Dumitru Dragomir.

Dragomir și Becali au avut mai multe certuri de atunci, dar acum sunt prieteni. 

"M-am certat și cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat", spunea, amuzant, Gigi Becali despre o ceartă cu Dragomir.

E OFICIAL! Parlamentul a votat creșterea pensiilor cu 40%! Și salariile profesorilor vor crește

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

 

 

 


Cookies