Vești proaste pentru petrecăreți! Festivalurile Untold și Neversea vor fi anulate anul acesta?! Organizatorii au făcut anunțul: ”Suntem nemulțumiți...”

,
Untold și Neversea 2021
Untold și Neversea ar putea fi anulate și în acest an

Vești proaste pentru adepții festivalurilor de vară. Atât organizatorii Untold, cât și organizatorii Neversea sunt de părere că există șanse foarte mari ca cele două festivaluri să nu aibă loc în acest an.


In articol:

Organizatorii Untold și Neversea au propus trei variante de desfășurare a celor două festivaluri, însă autoritățile nu au fost de acord cu niciuna dintre ele și au propus reguli de desfășurare mult mai aspre.

Organizatorii s-au arătat nemulțumiți de decizia autorităților.

Untold și Neversea ar putea să nu mai aibă loc anul acesta

Petrecăreții așteptau cu sufletul la gură să se dea startul celor mai explozive festivaluri ale verii, care au loc la malul mării. Ei bine, adepții festivalurilor de la malul mării ar putea primi o veste care nu-i va bucura deloc, Untold și Neversea ar putea să nu se desfășoare în această vară, după cum au anunțat organizatorii celor două festivaluri.

Untold și Neversea 2021
Organizatorii festivalurilor nemultumiti de regulile impuse de autoritati

Cele mai râvnite festivaluri de la noi din țară, Untold și Neversea, ar putea să nu aibă loc în această vară, spre dezamăgirea a zecilor de mii de petrecăreți din toate colțurile lumii, care așteptau cu nerăbdare să înceapă sezonul estival.

Organizatorii Untold și Neversea nu sunt de acord cu măsurile pe care autoritățile le-au impus pentru desfășurarea evenimentelor și sunt de părere că măsurile de relaxare înseamnă, de fapt, condiții mai restrictive de desfășurare a festivalurilor, atât pentru cei care doresc să se distreze, cât și pentru operatorii culturali.

Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, a declarat că principala problemă este cosntituită de regula distanțării sociale, care nu poate fi respectată în cadrul festivalurilor și că de aceea consideră că festivalurile nu vor mai avea loc.

Untold și Neversea 2021
Autoritatile au impus masuri stricte pentru festivalurile din vara

Citeste si: Când vor avea loc Untold și Neversea? Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de tineri

Ce spun organizatorii celor două festivaluri

Eduard Chereji a mai precizat că a avut multe întâlniri în care au discutat cu autoritățile și au dorit ca totul să iasă ca la carte, respectând însă măsurile de protecție împortiva noului coronavirus și că nimic nu s-a concretizat.

”Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui”, a

declarat Eduard Chereji.

Organizatoul Neversea și Untold a mărturisit că a propus un set de reguli și restricții care, dacă ar fi aplicate, ar transforma festivalurile în cele mai sigure locuri pentru public. El a afirmat că și-ar fi dorit ca premierul României să facă exact ce a promis, adică să se implice în problema festivalurilor din vara aceasta și i-a anunțat pe toți tinerii festivalieri că va face tot posibilul pentru ca petrecerile să se țină lanț vara aceasta. 

Citeste si: Primele spectacole în România, după perioada de pandemie! Ce evenimente pilot cu public a anunțat Ministerul Culturii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primele spectacole în România, după perioada de pandemie! Ce evenimente pilot cu public a anunțat Ministerul Culturii

VIDEO VIRAL Un angajat Romsilva a filmat momentul în care se întâlnește cu un urs

Boala năucitoare de care suferă Florin Cîțu. Cariera lui s-a sfârșit. S-a aflat chiar înainte de alegerile pentru președinția PNL. Iohannis este dezmăgit

Nunțile, reluate din această vară! Invitații ar putea fi testați înainte de eveniment

Când vor avea loc Untold și Neversea? Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de tineri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies