Când vor avea loc Untold și Neversea? Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de tineri

,
 Neversea și Untold
Când vor avea loc Neversea și Untold.[Sursa foto: PixaBay]

Premierul Florin Cîţu a anunțat când vor putea fi organizte evnimentele așteptate de mii de români, Untold şi Neversea.


In articol:

Întrebat joi la Constanţa dacă crede că Untold şi Neversea vor putea avea loc anul acesta, premierul Florin Cîţu a spus că aceastea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august.

Untold şi Neversea
Untold şi Neversea au primit undă verde[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Producatorul vaccinului Pfizer a declarat cand ar putea sa se incheie pandemia de COVID-19! "Nimeni nu va fi in siguranta"

Untold şi Neversea au primit undă verde

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Constanţa, că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie, ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

"Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august ", a declarat Florin Cîțu.

Citeste si: Anunțul momentului! Primul spectacol-test din București va avea loc pe 15 MAI la Teatrul Național. Spectatorii nu vor fi nevoiți să poarte masca de protecție

Cât despre relaxare, tot astăzi, Florin Cîțu a declarat că aceasta va avea loc în două etape: prima de la 1 iunie și cea de-a doua de la 1 august. Premierul le-a transmis cetățenilor că de la 1 iunie se va elimina masca de protecție pe litoral.

"Am înțeles cu toții că, pentru a avea un sezon de succes în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună. Am vorbit despre propunerile pentru Comitetul Interministerial de mâine, din partea industriei am primit propuneri și soluții foarte bune și promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și a doua etapă de la 1 august.",

 a mai declarat premierul României.

Când vor avea loc nunţile şi ceremoniile de botez

Premierul a spus și când vor avea loc nunţile şi ceremoniile de botez:" Când ne vom vaccina". Florin Cîţu a mai spus că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de şeful Guvernului.

nunta
Când vor avea loc nunţile şi ceremoniile de botez[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: OMS şi Germania creează un centru pentru prevenirea şi combaterea viitoarelor pandemii: "Vor apărea şi alţi viruşi"

Acesta a spus că o decizie privind organizarea de nunţi şi

botezuri va fi luată vineri.

"Este o propunere pe care am făcut-o pentru Comitetul Interministerial, va fi discutată mâine, am anunţat-o şi astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuţiile cu INPS şi Ministerul Sănătăţii cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun", a spus premierul.

 

Citește-ne pe
Citește și:

De unde vine, de fapt, Coronavirusul? Prima infectare cu COVID-19 nu ar fi apărut în Wuhan

PSD îi arată pisica lui Iohannis după ce Cîțu a fost RECLAMAT la DNA: Sperăm că nu aplică dubla măsura cu privire la penali

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Anunțul făcut de un expert în sănătate: „Am putea să relaxăm deja de astăzi pentru persoanele...” Ce a dezvăluit despre restricții?

Bilanț coronavirus 6 mai: Numărul deceselor și al pacienților de la ATI scade! Câte cazuri noi au fost depistate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies