Untold si Electric Castle, anulate! Ce faci daca ai deja bilet cumparat

Untold

Untold, Electric Castle, Neversea si Summer Well au fost anulate oficial. Ce se intampla cu biletele deja vandute.


In articol:

Organizatorii celor mai mari festivaluri ale verii au anuntat oficial anularea editiilor din 2020, din cauza restrictiilor impuse de autoritati.

"In contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a continuarii condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra impreuna dar si a faptului ca Ministerul Culturii a trimis in Parlamentul Romaniei un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020, consideram necesar sa ne asumam noi o decizie finala, care sa ofere claritate tuturor celor care asteptau festivalurile din aceasta vara.

"Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranța tuturor romanilor, luam decizia de a amana UNTOLD si NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021", se arata intr-un comunicat emis de organizatorii Untold si Neversea.

Citeste si: Cum ar putea fi organizate marile concerte după starea de alertă

Untold si Electric Castle, anulate: ce faci daca ai cumparat deja biletul

Untold

Organizatorii Untold si Neversea au anuntat biletele si abonamentele cumparate pentru editia 2020 vor putea fi folosite pentru editia 2021. In cazul in care participarea la editia 2021 nu va fi posibila, contravaloarea lor va returnata in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021.

"Cei care se vor afla in imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a isi reprograma cazarile de la Cluj-Napoca si Constanta sau alte situații aparute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem", se mai arata in comunicatul emis de organizatori.

Citeste si: Coldplay la Untold? Edy Chereji: „Oamenii au aşteptări foarte mari de la noi”

Cand vor avea loc Electric Castle si Summer Well

Untold

Si Editia 2020 a Electric Castle, care trebuia sa se desfasoare in perioada 15 - 17 iulie a fost anulata. Anul viitor festivalul va avea loc in data de 14 - 18 iulie.

"Din pacate, e prea multa incertitudine cu privire la masurile de siguranta si sanatate pe care ar trebui sa le implementam, restrictiile de calatorie pentru perioada urmatoare si alte detalii pe care le planuim in avans pentru a putea livra experienta mult asteptata. Nici de la autoritati nu am primit pana acum raspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau in legatura cu situatia festivalului.

"Sanatatea si siguranta voastra au fost intotdeauna prioritatea noastra absoluta si, din pacate, in acest moment, nu exista un scenariu ideal in care festivalul sa se desfasoare in deplina siguranta. Avand in vedere toate aceste aspecte, am decis sa alegem calea cea mai sigura si sa amanam EC8 pentru 14 - 18 iulie 2021", este anuntul organizatorilor.

Cei care au cumparat deja bilete la Electric Castle le vor putea folosi pentru a participa la editia de anul viitor. Festivalul Summer Well a fost de asemenea amanat, urmatoarea editie urmand sa se desfasoare in august 2021.

Citeste si: Neversea și Untold nu se anulează! Organizatorii festivalurilor, anunț bombă pentru fani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate