Vestea momentului pentru PENSIONARI. Adevărul pe care nimeni nu l-a spus până acum. Ce se va întâmpla cu pensiile românilor?

,
Adevarul despre pensiile romanilor
Ce se intampla cu pensiile romanilor?

Este vestea momentului pentru pensionarii din România. Răsturnare de situație în ceea ce privește recalcularea pensiilor. Specialiștii au dezvălut care este adevărul de fapt.


In articol:

Adevărul pe care nimeni nu l-a știut până acum despre pensiile românilor. Realitatea cruntă despre recalcularea pensiilor este țintută departe de ochii pensionarilor din România.

Adevărul despre pensiile românilor a ieșit la iveală

Specialiștii în economie au dezvăluit care este, de fapt, adevărul și cum stau lucrurile în ceea ce privește recalcularea pensiilor românilor.

Adevarul despre pensiile romanilor
Lovtura pentru pensionari

”Cer public primului ministru demiterea secretarului de stat Catalin Boboc și a șefului Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu pentru refuzul punerii în aplicare a legislației cu privire la sistemul public de pensii și eșecul evaluării dosarelor de pensii,”   este mesajul pe care un specialist în economie l-a postat pe pagina de Facebook.

Acesta arată că în șapte luni au fost evaluate doar 475.000 de dosare, iar pentru ca cinci milioane de dosare să fie evaluate sunt necesari șase ani.

”De asemenea nimeni nu i-a oprit să introducă în buget banii pentru salarizarea a 1000 de persoane, angajați suplimentar, pentru evaluarea dosarelor de pensii.

PNRR permite decontarea cheltuielilor facute începând cu anul 2020. Deci nu există scuze, există doar incompetență sau rea credință.

Din perspectiva aplicării legii pensiilor ambele persoane refuză punerea în aplicare a legilor privind pensiile și vorbesc public despre ipoteza unei alte legi privind sistemul public de pensii spunând o serie de aberații nepermise în raport de cei 5 milioane de pensionari(care nu stiu ce să mai creadă) dar și în raport de prevederile legale.”,

a explicat economistul.

Citeste si: Vești proaste pentru PENSIONARI! Scad pensiile!

Gaură de 6 miliarde de lei în bugetul pensionarilor

Adrian Căciu, economist, a precizat că pensionarii au fost lipsiți de șase miliarde de lei.

Adevarul despre pensiile romanilor
Pensionarii lipsiti de 6 miliarde de lei

”Amintesc faptul ca prin neindexarea pensiilor în anul 2021, pensionarii au fost lipsiți de 6 miliarde lei.

Puteți sa-i spuneți furt, dar oricum este abuz în serviciu.

În cazul în care premierul României nu îi va demite pe cei menționați vă îndemn pe toți să facem plângere penală împotriva celor care nu au luat măsuri pentru protejarea intereselor cetățenilor români.

Vom avea un premier dublu penal și câțiva șoricei penali de-a dreptul,” spune

economistul.

400.000 de dosare de pensii sunt în lucru, potrivit Ralucăi Turcan

Ministrul Muncii a vorbit de curând despre reformele pe care vrea să le introducă în România. Aceasta a explicat că în momentul de față se află în lucru 400.000 de dosare de pensii. 

A început procesul de digitalizare în cazul pensiilor, 400.000 introduse în sistemul informatic din perspectiva recalculării.

Citeste si: Vestea momentului pentru PENSIONARI! Se aplică din AUGUST! Cine va ieși mai devreme la pensie

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vestea momentului! Guvernul majorează alocațiile

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

O nouă lovitură pentru români! Dan Barna vrea restricții mai dure pentru cei nevaccinați: "Nu există un drept al omului"

Pensii 2021. Vestea momentului pentru tineri! Se schimbă contractul de muncă. Ce trebuie să faci dacă vrei bani la bătrânețe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies