Veste neașteptată pentru români: ”S-ar putea să coste scump...” Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

,
Anunt făcut de Raed Arafat
Veste neașteptată pentru români, anuntul a fost făcut de Raed Arafat

Șefu DSU a mărturisit că noua tulpină a virusului COVID-19, provenită din Marea Britanie, poate deveni predominantă în România, iar veștile proaste nu se opresc aici.


In articol:

Raed Arafat a spulberat speranțele celor care credeau că în această vară vor participa la concerte și festivaluri muzicale cu zeci de mii de participanți.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că este prea devreme pentru a ne relua activitățile

Șeful DSU a anunțat că nici în această vară nu vor avea loc concerte și festivaluri muzicale. Este prea devreme pentru a ne relua activitățile și să participăm la evenimente cu zeci de mii de participanți.

"Ştim că tulpina nouă poate deveni predominantă în România. Ştim că este mai agresivă, în termeni de contagiozitate. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi cu măsurile de reluare a activităţii.

S-a supărat pe mine cineva că am zis: ”Atenţie, că nu e sigur că veţi putea organiza la vară concerte cu zeci de mii de oameni.”

Imediat a ieşit cineva de la Cluj să comenteze că Arafat nu se pricepe la industrie.

Aşa e. Mă pricep mai mult la medicină. Au început să anunţe deja vânzarea de bilete. Şi noi nici nu ştim cum o să fie la vară. Şi o să ajungem la situaţia în care o să fie discuţii, o să fie scandal. Cine o să-i despăgubească pe cei care au cumpărat bilete?”,  a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Astăzi se redeschid teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri! Ce REGULI trebuie respectate

Raed Arafat, sfat pentru organizatorii de festivaluri: Îţi iei o firmă de asigurare...

Raed Arafat a mărturisit că trebuie să li se spună oamenilor că este pe riscul lor. Nu se poate da un răspuns acum dacă vor avea loc evenimente în vară, este prematur. Răspunsul depinde de cum va evolua situația actuală. Există posibilitatea ca lucrurile să meargă spre mai rău, dacă noua tulpină se va răspândi cu rapiditate și la noi.

”Pe partea de concerte şi festivaluri mari, credeţi-mă că nu ştim (când vor putea fi reluate). Pe partea de industrie, încercăm să menţinem un echilibru: se redeschid restaurante, se închid dacă rata de infectare cerşte, se fac controale ca să se respecte regulile. Inclusiv cei din HoReCa ne spun: 'mergeţi şi amendaţi-i pe cei care nu respectă regulile, pentru că nu vrem să fim forţaţi să închidem cu toţii”,  a mai precizat Secretarul de stat.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

În ceea ce privesc planurile de afaceri care în anumite domenii trebuiesc realizate din timp, Raed Arafat a venit cu explicația.

”Îţi iei o firmă de asigurare. Poţi face afaceri (în domeniul festivalurilor şi concertelor) dar asigură-ţi afacerea. S-ar putea să coste scump. Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă se ajunge la anulare, eşti asigurat. Nimeni nu poate garanta, acum, că aceste festivaluri pot avea loc. Sunt trei-patru festivaluri care se fac într-un an, despre care nu putem spune, în acest moment, dacă se vor ţine", a insistat Raed Arafat în cadrul emisiunii Subiectiv.

Citeste si: Arafat anunță că se pot vaccina în etapa a doua și persoanele care nu se încadrează în criterii! Care este singura cerință

 

Citește-ne pe
Citește și:

Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Raed Arafat a făcut anunțul pentru toți elevii! Ce se întâmplă cu școala din 8 FEBRUARIE

Persoanele care refuză vaccinarea vor fi discriminate? Răspunsul lui Raed Arafat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies