Veste mare despre faimosul cuplu Murat Yıldırım-Iman Elbani! Minunea mult așteptată de cei doi actori s-a produs! Iată ce s-a întâmplat în culisele familiei Yıldırım!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2022, 21:33

Murat Yıldırım şi Iman Elbani formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia.

Murat Yıldırım se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Îndrăgitul actor are 42 de ani și se bucură de admirația publicului de peste două decenii. Dincolo de platourile de filmare și de carieră de mare succes, Murat Yıldırım este un bărbat fericit deoarece și-a întâlnit în urmă cu șapte ani femeia visurilor sale, care în anul 2016 i-a devenit soție. De curând, presă din Turcia a lansat zvonul conform căruia cei doi actori se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și sunt extrem de fericiți.

Veste mare despre faimosul cuplu Murat Yıldırım şi Iman Elbani

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul Murat Yildirim în anul 2011, când a jucat rolul principal în producția ASI-Împotriva destinului, alături de superbă actrița Tuba Büyüküstün, ulterior a revenit la Kanal D în serialul Dragoste și ura, producție în care a avut-o drept colegă de platou pe celebra Nurgul Yesilcay. Iar anul acesta, Murat Yildirim a jucat în serialul de excepție Ramo, în care de asemenea a avut rolul principal, alături de superba actrița Esra Bilgic.

Citeste si: Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră, Simay Barlas, pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Ramo, celebrul Murat Yıldırım a fost cooptat într-un alt proiect important, un serial de epoca, intitulat Aziz, în a jucat alături de actrița Simay Barlas, în vârstă de doar 23 de ani, pe care publicul din România a cunoscut-o în producția Nemilosul Istanbul.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

De curând, în presa din Turcia a apărut un zvon conform căruia celebrul actor Murat Yıldırım și soția lui ar urmă să aibă un copil și sunt extrem de fericiți. Potrivit viatacuaromadecafea.com, jurnalistă Birsen Altuntaș a lansat vestea că Murat Yıldırım şi Iman Elbani urmează să devină părinți.

Se pare că superbă actrița Iman Elbani este însărcinată în primul trimestru însă pentru moment ea și soțul ei au preferat să păstreze în secret sarcina.

Cemre Baysel, actrița care dă viață personajului Fatos în serialul ”Ramo”, achiziție de mii de euro. Iată ce cadou și-a făcut frumoasa turcoaică

Motivul fiind acela că nu își doresc un nou eșec, după multe sarcini pierdute anterior. Până în prezent celebrul cuplu nu a confirmat sau infirmat minunată veste însă, Iman Elbani a redistribuit recent pe Insta Stories un colaj de fotografii din copilăria ei, semn ca exista cu siguranța un sâmbure de adevăr in legătură cu sarcina acesteia.

Citeste si: Murat Yıldırım și İman Elbani și-au reînnoit juramintele! Iata ce locatie de poveste au ales cei doi soti pentru aniversarea celor cinci ani de la casatorie!

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!