La mulți ani, Murat Yıldırım! Cum a fost surprins protagonistul serialului Ramo, de ziua lui de naștere! Iată ce surprinză i-a pregătit superba lui soție, Iman Elbani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2022, 00:17

Celebrul actor Murat Yıldırım și-a sărbătorit pe 13 aprilie ziua de naștere și a fost surprins în cel mai plăcut mod.

Murat Yıldırım face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Celebrul actor are 42 de ani și a acumulat peste două decenii de experiență pe platourile de filmare, cucerind publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma deosebită dovedite în multe seriale și filme artistice în care a jucat magistral.

La mulți ani, Murat Yıldırım! Cum a fost surprins protagonistul serialului Ramo de ziua lui de naștere

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Murat Yildirim încă din anul 2011, când a interpretat rolul principal în serialul ASI-Împotriva destinului, alături de superbă actrița Tuba Büyüküstün, iar apoi a jucat și în serialul Dragoste și ura, producție în care a avut-o drept partenera pe renumită Nurgul Yesilcay. Anul acesta Murat Yildirim a revenit la Kanal D într-un nou serial de excepție în serialul Ramo, în care de asemenea joacă rolul principal, alături de actrița Esra Bilgic.

Telespectatorii îl pot urmări pe îndrăgitul actor în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D, în serialul Ramo.

Citeste si: Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră, Simay Barlas, pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

După încheierea filmărilor pentru serialul Ramo, în anul 2021, Murat Yildirim a fost cooptat să joace într-un alt proiect de anvergură, o producție, de epoca, intitulată Aziz, care a fost îmbrățișată de public și se bucură deja

de mare succes încă de la lansare.
Dincolo de platourile de filmare Murat Yildirim este un bărbat fericit și împlinit alături de soția să, frumoasa actrița cu origini marocane, Iman Elbani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe 13 aprilie celebrul actor și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cel mai frumos cadou din partea iubitei lui soții.

Murat a împlinit 43 de ani, iar Iman i-a pregătit un tort delicios și a fost prima persoană care l-a felicitat și i-a transmis cele mai emoționante și calde urări. Această a ținut să ii scrie soțului ei și un mesaj superb pe contul lui de socializare.

"La mulți ani, dragul meu. Ce bine că tu, ce bine că noi!", a scris Iman Elbani, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Povestea de film a lui Murat Yildirim, interpretul rolului principal din Ramo! Cum a ajuns la actorie deși era foarte talentat la matematică

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!