Cine este și câți ani are Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor în viața reală!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2022, 07:30
Foto(5)

Murat Yıldırım este considerat unul dintre cei mai talentați și bine contați actori ai momentului în Turcia.

Cu o carieră în actorie de aproape douăzeci de ani, Murat Yıldırım se numără printre actorii turci apreciați și adulati de publicul larg, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite. Îndrăgitul actor a jucat de-a lungul timpului în multe seriale și filme artistice de succes, care i-au adus premii și distincții importante și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei. În curând, publicul din România îl va putea urmări pe celebrul actor în serialul Ramo, care va începe la Kanal D, din 7 februarie și va fi difuzat luni și marți, de la ora 23:30.

Cine este și câți ani are Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo!

Telespectatorii români l-au cunoscut pe talentatul actor Murat Yıldırım încă din anul 2011, când a jucat în serialul ASI – Împotriva destinului, apoi în anul 2013 acesta a reapărut pe micile ecrane în producția Dragoste și ura, în care a jucat alături de celebra actrița Nurgul Yesilcay, iar în curând acesta va putea fi urmărit în serialul de acțiune, Ramo, în care Murat o are drept partenera de platou pe frumoasa  actrița Esra Bilgiç.

Citeste si: Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cine a fost prima sa soție timp de șase ani!

În 2021, celebrul actor Murat Yıldırım a terminat filmările pentru serialul Ramo, care au durat aproape doi ani, în care a depus multe eforturi deoarece scenele de acțiune au fost extrem de dificile însă audiență înregistrată de serial în Turcia a fost pe măsură.


Potrivit tvmania.ro, Murat Yıldırım a început încă din toamna anului trecut filmările pentru un nou proiect la fel de important pentru cariera sa, serialul de epoca, Aziz, ce este regizat de renumită Zeynep Günay Tan (care a regizat și serialul Mireasă din Istanbul). Iar de aceasta data, partenera lui Murat este îndrăgita actrita Melisa Şenolsun.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de platourile de filmare, Murat Yıldırım este un bărbat împlinit și fericit deoarece are o căsnicie reușit alături de femeia visurilor sale, superbă actrița cu origini marocane, Imane Elbani, care i-a devenit soție în anul 2016 și de atunci triesc împreună cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Citeste si: Murat Yıldırım și İman Elbani și-au reînnoit juramintele! Iata ce locatie de poveste au ales cei doi soti pentru aniversarea celor cinci ani de la casatorie!