Murat Yıldırım și İman Elbani și-au reînnoit juramintele! Iata ce locatie de poveste au ales cei doi soti pentru aniversarea celor cinci ani de la casatorie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2021, 00:18
Murat Yıldırım și İman Elbani Foto(5)

Murat Yıldırım și İman Elbani, un cuplu reusit 

Sursa: Instagram

Actorii Murat Yıldırım și İman Elbani formeaza un cuplu superb din anul 2016, cand au decis sa isi uneasca destinele.

Indragitul actor Murat Yildirim este unul dintre cei mai indragiti si apreciati actori din Turcia. Publicul din Romania l-a cunoscut pe talentatul actor inca din anul 2011, cand a jucat rolul principal in serialul de mare succes „Asi – Impotriva destinului”, in care a jucat alaturi de celebra actrita Tuba Büyüküstün, si apoi in serialul "Dragoste si ura", in anul 2013, in care a jucat alaturi de frumoasa si talentata Nurgul Yesilcay.

Murat Yıldırım și İman Elbani au sarbatorit cinci ani de casnicie!

Indragitul actor Murat Yildirim a continuat sa joace in proiecte importante peste ani care i-au adus un succes rasunator si l-au propulsat printre cei mai apreciati actori ai Turciei. In primavara acestui an, Murat Yildirim a terminat filmarile pentru productia dramatica „Ramo”, în care a jucat alături de actrita Esra Bilgiç, iar in aceasta toamna actorul a inceput sa joace intr-un nou proiect de anvergura, intitulat „Aziz”, cu tematica istorica, proiect regizat de Zeynep Günay Tan (cea care a realizat serialul de

succes „Mireasa din Istanbul”), in care partenera sa Murat este actrita Melisa Şenolsun.

Chiar daca este extrem de ocupa cu filmarile pentru noul proiect, actorul Murat Yıldırım i-a pregatit sotiei sale, Iman Elbani, o mare surpriza cu ocazia implinirii a cinci ani de la casatoria lor. Cei doi au plecat intr-o superba vacanta in Cappadocia, pentru a sabatori marele eveniment din viata lor.

Cuplul Murat Yıldırım-Iman Elbani și-a publicat fotografiile speciale din turul lor cu balonul la primele ore ale dimineții pe conturile lor de socializare. Frumoasa actrita a postat un clip in care se plimba cu balonul alaturi de sotul ei, caruia i-a dedicat cateva cuvinte emotionante.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Îți mulțumesc pentru dragostea și sprijinul tău.

Sunt atât de norocoasa să am dragostea ta în viața mea!”, a scris İman Elbani.

Citeste si: Va mai amintiti de Murat Yildirim, din serialul “Asi. Impotriva destinului”? Celebrul actor a uluit pe toata lumea cu noua sa infatisare! A recurs sau nu la operatii estetice?

Citeste si: Nurgul Yesilcay şi Murat Yildirim, despre viaţa în afara filmărilor la “Dragoste şi pedeapsă”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!