Nurgul Yesilcay şi Murat Yildirim, despre viaţa în afara filmărilor la “Dragoste şi pedeapsă”

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:24

Personajele favorite din Dragoste şi pedeapsă, Yasemin şi Savas, ne dezvăluie câteva secrete din viaţa lor personală, pentru fanii din România.

Nurgul Yesilcay (personajul Yasemin) are un băieţel pe nume Osman Nejat, în vârstă de 6 ani, iar la începutul anului 2011, ea a divorţat de tatăl copilului, Cem Ozer (actor de meserie ca şi ea). După 6 ani de căsnicie, s-a mutat în casă nouă. Pentru că aranjarea noii case a durat câteva luni a fost nevoită să stea la hotel.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/nurgul-150-ebd8d3e887e03866e76ad609589148fc.jpg
În urmă cu două luni, Nurgul a surprins-o pe bona băieţelului ţipând la el în baie, aşa că imediat a trecut la fapte şi a concediat-o.
Nurgul a declarat presei că bona nu se ocupa cum trebuia în ultima perioadă de fiul ei şi în urma acestui incident această colaborare nu mai putea continua. Chiar dacă este foarte ocupată din cauza filmărilor pentru serialul “Dragoste şi pedeapsă”, Nurgul încă nu şi-a angajat o nouă bonă şi se ocupă personal de fiul ei.

Nurgul Yesilcay este curtată de regizorul francez Leos Carax care doreşte să îi ofere un rol principal într-un proiect nou.
El şi-a manifestat public această dorinţă însă Nurgul nu i-a dat un răspuns. Ne-a declarat că în ultima perioadă este foarte ofertată şi în alte proiecte, chiar dacă serialul “Dragoste şi pedeapsă” încă se filmează.

Multe dintre ofertele primite sunt tentante şi, cel mai probabil, voi reveni pe micul ecran la sfârşitul verii. Apropiaţii mă sfătuiesc să îmi iau o vacanţă după această perioadă aglomerată, însă eu vreau să continui munca.
Asta nu înseamnă că nu voi avea şi eu o vacanţă binemeritată, doar că nu va fi foarte lungă. Nu ştiu în acest moment unde voi pleca dar ştiu cu cine… cu fiul meu, desigur
.”- mărturiseşte Nurgul.

Murat Yildirim (personajul Savas) este căsătorit cu Burcin Tezinoglu (actriţa ce poate fi văzută în serialul Ezel, la Kanal D, în fiecare miercuri de la 21:30).
De curând, el a fost întrebat dacă este dificil ca ambii soţi să aibe acceaşi meserie...iar el a spus că absolut deloc.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/murat-150-91a64e23a5617a4f40ba6c9f85d82237.jpg
Ne înţelegem foarte bine. Amândoi întâmpinăm situaţii de genul... plecăm dimineaţă şi ne mai întoarcem peste 2 zile. Eu ştiu foarte bine ce sacrificii cere această meserie, ştiu ce se întâmplă pe platourile de filmare... şi ea ştie tot ce se întâmplă în viaţa mea, care îmi sunt problemele, bucuriile...
din această cauză ne înţelegem foarte bine.
”- mărturiseşte Murat.

Întrebat fiind dacă este adevărat că are o “înţelegere” cu soţia pentru a nu se uita la scenele celuilalt când este vorba de scene de amor, Murat răspunde:
M-am amuzat foarte tare când am citit acest lucru în presă. Am crezut că este o glumă. Am aflat acest lucru odată cu voi. Nici nu am vorbit de acest subiect şi nici nu avem o astfel de “înţelegere”.
Dacă prin absurd am lua o astfel de decizie de ce am face-o publică?


La întrebarea: Cât de des îţi vezi soţia? Murat a răspuns:
Încercam să ne facem programul astfel încât să avem o zi două pe săptămână doar pentru noi şi măcar una întreagă să o petrecem împreună. Se întâmplă uneori să nu avem nicio zi liberă, din păcate. Eu am filmări 5-6 zile pe săptămână, ea mai are norocul să lucreze doar patru zile, dar ne vedem seara acasă de cele mai multe ori.

Un gând pentru telespectatorii Kanal D, care vă urmăresc:
Vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi vă mulţumim că ne sunteţi aproape! Suntem siguri că veţi găsi multe lucruri interesante şi demne de văzut şi în următoarele episoade din “Dragoste şi pedeapsă ” declară Murat Yildirim.



 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!