Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră, Simay Barlas, pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 feb 2022, 19:16
Murat Yildirim Foto(6)

Murat Yildirim, un actor complet

Sursa: Instagram Murat Yildirim

Celebrul actor Murat Yıldırım, care a dat viață personajului principal din serialul Ramo, surprins în ipostaze inedite alături de nouă lui partenera.

Murat Yıldırım are 42 de ani și peste aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare și a reușit să cucerească publicul cu talentul lui special și cu o carismă aparte, în numeroase seriale și filme artistice. În prezent telespectatorii din România îl pot urmări pe celebrul actor în serialul Ramo, difuzat la Kanal D, luni și marți, de la ora 23:30, în care acesta joacă rolul principal.

Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră de platou!

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe î ndrăgitul actor Murat Yildirim încă din anul 2011, când a jucat în serialul ASI–Împotriva destinului, iar apoi în acesta a reapărut la Kanal D în producția Dragoste și ura, alături de celebra actrița Nurgul Yesilcay și în prezent Murat poate fi văzut în fiecare luni și marți la Kanal D, în rolul principal al serialului Ramo.

Citeste si: Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cine a fost prima sa soție timp de șase ani!

În anul 2021, Murat Yildirim a încheiat filmările pentru serialul Ramo, care au durat aproape doi ani, iar la scurtă vreme, îndrăgitul actor a fost cooptat într-un nou proiect de amploare, un serial de epoca, numit Aziz, în care de asemenea joace rolul principal.

Murat Yildirim o are drept partenera de platou pe superba și talentata actrița Simay Barlas, în vârstă de doar 23 de ani, pe care publicul din România a cunoscut-o în serialul Nemilosul Istanbul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Filmările pentru serialul Aziz sunt încă în plină desfășurare în Istanbul. De curând cei doi actori au publicat câteva imagini inedite realizate într-o pauză pe platourile de filmare, acolo unde Murat, Simay Barlas și mucuta lor colegă, Ebrar Demirbilek (pe care publicul a

urmărit-o recent în serialul Hercai), au fost surprinși în timp ce încercau să execute câteva mișcări ale unui dans celebru, denumit Floss Dance. Cei trei actori s-au distrat copios în timp ce se străduiau să danseze, iar fanii lor au apreciat și au savurat imaginile pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este și câți ani are Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor în viața reală!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!