Murat Yıldırım și İman Elbani, cinci ani de la căsătorie! Iată cum au sărbătorit cei doi îndrăgostiți!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 dec 2021, 17:01

Murat Yıldırım şi İman Elbani, un cuplu reusit

Sursa: Instagram Murat Yıldırım

Cei doi actori Murat Yıldırım și İman Elbani formează de mulți ani un cuplu reușit atât pe platourile de filmare cât și în viață de familie.

Murat Yıldırım este considerat unul dintre cei mai apreciați și talentați actori din Turcia. publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2011, când a jucat în serialul „Ași – Împotriva destinului”, alături de actrița Tuba Büyüküstün, și ulterior în serialul "Dragoste și ura", în 2013, în care a jucat împreună cu talentată Nurgul Yesilcay.

Murat Yıldırım și İman Elbani, cinci ani de la căsătorie!

Celebrul actor Murat Yildirim a continuat să joace în proiecte importante care i-au adus mari satisfacții și l-au propulsat în topul celor mai apreciați actori ai Turciei. În primăvară această, Murat Yildirim a încheiat filmările pentru serialul „Ramo”, în care a jucat alături de Esra Bilgiç, iar în această toamna actorul a început să joace într-un nou proiect de anvergură, intitulat „Aziz”. În prezent cei doi soți s-au întâlnit și pe platourile de filmare, ale serialului „Aziz”, în care Murat joacă rolul principal.

Citeste si: Va mai amintiti de Murat Yildirim, din serialul “Asi. Impotriva destinului”? Celebrul actor a uluit pe toata lumea cu noua sa infatisare! A recurs sau nu la operatii estetice?

Pe 25 decembrie, Murat Yıldırım şi İman Elbani au împlinit cinci ani de la căsătorie și au publicat pe conturile lor de socializare imagini inedite în care au apărut împreună și și-au dedicat reciproc cele mai tandre cuvinte de dragoste.

Celebrul actor a scris că o viață nu le ajunge pentru a se iubi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„La aniversarea noastră, cuvintele nu pot exprimă iubirea pe care o simt pentru ține. Avem multe de trăit împreună anii viitori. Mă rog la Dumnezeu să ne țînă așa cum suntem.”

, a scris İman Elbani, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Murat Yıldırım și İman Elbani și-au reînnoit juramintele! Iata ce locatie de poveste au ales cei doi soti pentru aniversarea celor cinci ani de la casatorie!

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!