Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a facut un gest incredibil! Iata ce anume a decis sa faca pentru semenii sai in perioada tulbure provocata de pandemie!

,

Actorul Murat Yildirim a venit la Centrul de Transfuzie Sanguina Capa pentru a dona sange.


In articol:

Conform unui anunț venit din partea "Kızılay" ("Semiluna Roșie"), actorul Murat Yıldırım a venit la Centrul de Transfuzie Sanguina Capa pentru a dona sange. 

Indrgitul actor a fost impreună cu sotia sa, Imane Elbani. Cei doi soti au fost întâmpinați de Ercan Tan, membru al Consiliului de Administrație al Semilunii Roșii din Turcia.

Actorul a declarat că a venit aflând că, în perioada Ramadanului și a pandemiei de Covid-19, stocul de sânge a ajuns sub pragul critic și a făcut un apel către cetățeni pentru a dedica 15-20 minute, atât cât durează donarea de sânge, pentru a salva viața a 3 oameni.

Citeste si: Planul lui Hunkar pentru a-si salva fiul se naruie! Demir e pe cale sa fie spanzurat! Afla ce se intorsatura nefasta vor lua lucrurile pentru familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D!

De asemenea, actorul a intrat în legătură video cu fiul bolnav de cancer al unei asistente de la Centrul de Transfuzie Sanguină Çapa și l-a invitat la platoul de filmare, imediat după ce trece perioada de pandemie, spunându-i că dorește să-l aibă ca oaspete.

Lui Murat Yıldırım i s-a oferit o plachetă de mulțumire pentru gestul său. (sursa: hürriyet.com.tr viatacuaromadecafea.com)

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Lorenzo de Medici risca tot pentru a-si apara familia si a-si mentine controlul asupra Florentei! Afla ce noi pericole va infrunta, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul...

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

“Patria mea esti tu”, povestea de dragoste si razboi, continua, la Kanal D! Serialul turcesc de succes, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale, revine cu noi...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies