Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a facut un gest incredibil! Iata ce anume a decis sa faca pentru semenii sai in perioada tulbure provocata de pandemie!

Author: D.I.
Actualizat: 29 mai 2020, 11:55

Actorul Murat Yildirim a venit la Centrul de Transfuzie Sanguina Capa pentru a dona sange.

Conform unui anunț venit din partea "Kızılay" ("Semiluna Roșie"), actorul Murat Yıldırım a venit la Centrul de Transfuzie Sanguina Capa pentru a dona sange. 

Indrgitul actor a fost impreună cu sotia sa, Imane Elbani. Cei doi soti au fost întâmpinați de Ercan Tan, membru al Consiliului de Administrație al Semilunii Roșii din Turcia.

Actorul a declarat că a venit aflând că, în perioada Ramadanului și a pandemiei de Covid-19, stocul de sânge a ajuns sub pragul critic și a făcut un apel către cetățeni pentru a dedica 15-20 minute, atât cât

durează donarea de sânge, pentru a salva viața a 3 oameni.

Citeste si: Planul lui Hunkar pentru a-si salva fiul se naruie! Demir e pe cale sa fie spanzurat! Afla ce se intorsatura nefasta vor lua lucrurile pentru familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D!

De asemenea, actorul a intrat în legătură video cu fiul bolnav de cancer al unei asistente de la Centrul de Transfuzie Sanguină Çapa și l-a invitat la platoul de filmare, imediat după

ce trece perioada de pandemie, spunându-i că dorește să-l aibă ca oaspete.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lui Murat Yıldırım i s-a oferit o plachetă de mulțumire pentru gestul său. (sursa: hürriyet.com.tr viatacuaromadecafea.com)

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!