Sibel, protagonista serialului Ramo, reacție tranșantă, după ce s-a vehiculat că ar fi părăsit distribuția noului ei proiect din cauza pretențiilor ei exagerate! Iată ce mesaj a transmis Esra Bilgiç!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2022, 18:59
Foto(4)

Esra Bilgic care a dat viață personajului Sibel în serialul Ramo, este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia.

Deși are doar 29 de ani, Esra Bilgiç a reușit să cucerească rapid publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. În cei peste opt ani de experiență pe platourile de filmare, Esra Bilgiç a fascinat publicul cu aparițiile sale uluitoare în producții de mare succes, care i-au deschis drumul către celebritate.

Sibel, protagonista serialului Ramo, reacție tranșantă, după ce s-a vehiculat că ar fi părăsit distribuția noului ei proiect din cauza pretențiilor ei exagerate

Esra Bilgiç a debutat pe micile ecrane cu rolul cadanei Halime în serialul de excepție Dirlis: Ertugrul, care i-a adus și primul mare pas către carieră de succes de astăzi. Iar din 7 februarie această a devenit cunoscută și publicului din România, cu rolul principal Sibel în distribuția serialului Ramo, ce este difuzat pe Kanal D, luni și marți, de la ora 23:00. Ramo este o producție de acțiune în care superba Esra a jucat alături de celebrul actor Murat Yildirim, pe care telespectatorii români l-au văzut în urmă cu mulți ani în serialele AȘI – Împotriva destinului

şi în Dragoste şi ură.

Esra Bilgiç a încheiat filmările pentru serialul Ramo în aprilie 2021, iar la scurt timp frumoasă actrița a fost cooptată într-un alt proiect de amploare, un serial de epoca, Kanunsuz Topraklar, în care l-a avut drept partener pe celebrul actor Ugur Gunes, pe care telespectatorii l-au cunoscut în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Yilmaz.

Spre finalul anului trecut, Esra Bilgiç a acceptat să joace într-un nou proiect Süslü Korkuluk (Sperietoarea de lux), ce va fi difuzat pe Netflix, alături de actorul Cagatay Ulusoy. Însă după doar câteva luni de la începerea filmărilor pentru noul serial, actrița a decis să se retragă brusc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Superba actriță Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, ar putea fi viitoarea parteneră de platou a unuia dintre cei mai frumoși și mai controversați actori din Turcia!

La acel moment presă a speculat că Esra Bilgiç ar fi avut pretenții mult prea mari și nu ar fi ajuns la un acord cu producătorul Yapımcı Onur Güvenatam, din cauza că această ar fi cerut de două ori mărirea sumei pe care urmă să o primească.
Pe de altă parte, celebra actrița Esra Bilgiç a transmis recent un comunicat pe contul ei de socializare în care a explicat motivul retragerii sale din noul proiect.

"Nu am obligația de a răspunde afirmativ oricărei oferte care mi se prezintă și de a semna un contract cu clauze care nu mi se potrivesc. Oricum, m-am retras dintr-un proiect pentru care nu am semnat, așadar în a cărui distribuție nu existăm oficial, deoarece nu mi s-au părut potrivite clauzele contractuale. Că studentă la Facultatea de Drept, acord importanță fiecărui contract pe care trebuie să-l semnez.

Sper că această decizie a mea să dea curaj tuturor colegilor mei actori și valoroşilor colegi veterani. Cu drag, Esra!", a spus Esra Bilgiç, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Frumoasa Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, un nou contract fabulos! Iată cu ce brand de renume mondială va colabora superba actriță

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!