Superba actriță Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, ar putea fi viitoarea parteneră de platou a unuia dintre cei mai frumoși și mai controversați actori din Turcia!

,
serial ramo

Esra Bilgiç a cucerit publicul din Turcia

[Sursa foto: Instagram Esra Bilgiç]

Frumoasa actriță Esra Bilgiç, care a jucat în serialul Ramo, ar putea fi noua parteneră de platou a unuia dintre cei mai în vogă actori turci.

După ce a făcut furori cu rolul magistral interpretat în serialul de acțiune, Ramo, frumoasa și talentata actrița Esra Bilgiç este asaltată cu multe oferte și propuneri pentru a colabora în noi seriale turcești de excepție. De curând, presă din Turcia a vehiculat zvonul conform căruia superbă actrița ar urmă să joace împreună cu celebrul actor Cagatay Ulusoy într-un nou proiect de senzație ce va fi difuzat pe platforma Netflix.

Esra Bilgiç, eroina serialului Ramo, ar putea fi viitoarea partenera de platou a unuia dintre cei mai frumoși actori turci!

Chiar dacă are doar 29 de ani, frumoasa Esra Bilgiç a reușit să cucerească publicul din Turcia și nu numai datorită talentului ei deosebit și a frumusețîi sale răpitoare, în cei peste opt ani de experiență pe platourile de filmare. Aceasta a jucat în seriale și filme de excepție care i-au adus pași siguri către celebritate și către carieră strălucită de astăzi.

serial ramo

Esra Bilgiç, in serialul Ramo

[Sursa foto: Instagram Esra Bilgiç]

Citeste si: “Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, de astazi, 7 februarie, la Kanal D!

După încheierea filmărilor pentru serialul Ramo în anul 2021, care i-a adus un mare succes, Esra Bilgiç a fost la scurt timp cooptată să joace în alt proiect de senzație, un serial de epoca, Kanunsuz Topraklar, în care a jcuat alături de celebrul actor Ugur Gunes.


Între timp însă frumoasă actrița a început să primească noi oferte de colaborare cu mari case de producție din Turcia. De curând, presă turcă a lansat un zvon conform căruia Esra Bilgic ar fi dorită în distribuția unui nou serial de excepție ce se va difuza pe platforma Netflix și în care această ar urmă să joace alături de celebrul Cagatay Ulusoy, unul dintre cei mai apreciați dar și cei mai controversați actori ai momentului în Turcia.

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Esra Bilgiç]

Potrivit viatacuaromadecafea.com, îndrăgitul actor Çağatay Ulusoy va juca rolul unui croitor care se îndrăgostește de clientă căreia îi croiește rochia de mireasă. Dacă până acum se scrisese că partenera lui Cagatay va fi Alina Boz, de curând, s-a vehiculat vestea că rolul principal i-ar putea reveni superbei actrițe Esra Bilgic, care a încheiat recent filmările pentru serialul Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege). Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile, Esra a mărturisit că a primit o oferta tentantă într-adevăr, dar nu s-a luat încă o decizie definitivă, astfel că nu poate să vorbească mai mult despre acest lucru deocamdată. Rămâne de văzut dacă acest zvon se va adeveri sau nu în viitorul apropiat.

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç, ar pute fi viitoarea partenera a lui Cagatay Ulusoy

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Un român a câștigat de 14 ori la loterie. Metoda genială pe care a aplicat-o în mai multe țări

Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Multă lume îl cunoaște pe Murat Yildirim, dar puțină lume știe prin ce dramă a trecut în viața lui personală: „Când aceste goluri se vor umple...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies