Veste buna in lupta cu coronavirusul! Cand va fi disponibil vaccinul

,
Test Covid-19
Pandemia de coronavirus s-ar putea incheia anul viitor

Bill Gates a anuntat cand va fi disponibil vaccinul impotriva Covid-19 si cand vor reusi sa se redreseze economic tarile dupa pandemie.


In articol:

"În 2021 vom putea depăşi boala cel puţin în ţările bogate. Există un anumit număr de vaccinuri în curs de realizare, iar unele dintre ele se vor dovedi eficiente. Arareori cinci laboratoare farmaceutice lucrează în acelaţi timp la același vaccin", a declarat Bill Gates, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si unul dintre marii donatori pentru cauze umanitare.

Inclusiv pentru gasirea unui vaccin ieftin Bill Gates a donat 150 de milioane de dolari.

"Este o tragedie, este cu adevărat regretabil că nu ne-am putut pregăti de această pandemie. Toată lumea se grăbeşte acum să pună în circulaţie vaccinuri, dar am fi putut să fim mai bine pregătiţi", a sustinut Bill Gates, care atragea atentia, in urma cu mai multi ani, ca omenirea nu este pregatita pentru o pandemie.

Bill Gates a cerut ca si tarile sarace sa aiba acces la vaccin si la tratamente pentru Covid-19.

"Emmanuel Macron a spus că Franţa va da dovadă de generozitate în faţa crizei mondiale. Trebuie ca acest lucru să se întâmple la scara planetei", a subliniat Bill Gates.

Bill Gates
Bill Gates da vesti imbucuratoare despre lupta contra Covid-19

Bill Gates, in centrul conspiratiilor legate de Covid-19

Numele lui Bill Gates este unul dintre cele mai pronuntate atunci cand oamenii vehiculeaza teorii conspirationiste legate de Covid-19.

Cel mai probabil cauzele sunt reprezentate de faptul ca Bill Gates este unul dintre

cei mai bogati oameni din lume si o declaratie facuta de acesta cu mai multi ani in urma legat de o posibila pandemie, pentru care omenirea nu este pregatita.

"Când eram copil, dezastrul de care ne temeam cel mai mult era războiul nuclear. De asta țineam un butoi ca acesta în beci, plin cu conserve și apă. În caz de atac nuclear urma să coborâm în beci, să ne adăpostim și să mâncăm din butoi. 

Astăzi pericolul cel mai mare pentru o catastrofă globală nu arată așa, în schimb arată așa. Dacă ceva va omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil va fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachetele, ci microbii. 

În parte, motivul este că am investit enorm în arme nucleare pentru descurajarea atacurilor, dar am investit foarte puțin într-un sistem de prevenire a epidemiilor.

Nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie. 

Să luăm ca exemplu Ebola. Sunt convins că ați citit toți în ziare. Sunt multe probleme grele. Am urmărit atent situația cu metodele de analiză pe care le folosim pentru a urmări eradicarea poliomielitei. Privind ce s-a întâmplat, problema n-a fost că am avut un sistem care n-a mers destul de bine. Problema a fost că n-am avut deloc un sistem", declara Bill Gates in 2015. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus în România, 15 septembrie 2020. 1.111 cazuri noi și 51 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Barna insistă cu eliminarea adresei din cartea de identitate: Deşi ar fi nevoie de schimbarea a zeci de legi, liderul USR crede că e de ajuns să schimbe o lege

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Coronavirus în România, 14 septembrie 2020. 692 cazuri noi și 22 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Ultima ora! Orban, mesajul inainte de deschiderea anului scolar: "Eu am incredere!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies