Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Care este motivul

,

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Bill Gates critică testele pentru coronavirus, despre care spune că sunt o „risipă totală”, pentru că durează prea mult până se obţin rezultatele.


In articol:

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"!  Într-un interviu pentru CNBC, fondatorul Microsoft afirmă că oamenii ar trebui să aibă rezultatele mai repede, astfel încât să poată „schimba comportamentul lor, pentru a nu infecta alte persoane”.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! „Un test care necesită mai mult de 48 de ore pentru a obţine rezultatul este o risipă totală”, a declarat Bill Gates în interviu, potrivit  Mediafax. El a

mai spus că este o „nebunie” că trebuie să plăteşti pentru rezultatele unor teste care ar putea dura între trei zile și o săptămână.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Specialiştii spun că perioadele lungi pentru obţinerea rezultatelor au împiedicat capacitatea ţării de a încetini răspândirea virusului.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Brett Giroir, secretarul adjunct pentru sănătate la Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA, este de acord că testarea trebuie îmbunătăţită.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"!

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! „Am început să spun că nu vom fi vreodată mulţumiţi de testare până când nu vom primi rezultatele în 24 de ore. Nu suntem încă acolo”, a declarat Giroir pentru CNN.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Giroir a spus că jumătate din testele efectuate în SUA sunt efectuate la laboratoare comerciale mari, iar media de obţinere a rezultatelor testelor este de 4,27 zile, spunând că „trebuie să ne

îmbunătăţim continuu ecosistemul”.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! SUA au administrat 733.243 de teste pe 28 iulie, ceea ce este aproape triplu faţă de testele care au fost efectuate la sfârşitul lunii aprilie, conform datelor din Proiectul de urmărire a Covid-19.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Într-o singură zi, pe 29 iulie, în Statele Unite, în fiecare minut a murit câte un om din cauza COVID-19: au fost înregistrate 1.461

decese, cel mai mare bilanț zilnic, din luna mai și până acum.

Bill Gates critica testele pentru coronavirus: "O risipa totala"! Gates a donat sute de milioane de dolari pentru tratamentul şi cercetarea vaccinului pentru Covid-19 prin Fundaţia Bill şi Melinda Gates.

Citeste si: Coronavirus România, 30 iulie. Un nou record negativ. Câte cazuri noi sunt?

Citeste si: Noi restrictii de la 1 august! Anuntul facut de Raed Arafat: este obligatoriu pentru toata lumea

Citeste si: In plina pandemie, cand cea mai importanta masura de protectie este igiena, mii de bucuresteni nu au apa calda! Ce spun autoritatile!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Va fi si mai rau! Nelu Tataru: "Urmeaza doua saptamani grele cu cresterea numarului de cazuri"

Românii iau cu asalt Valea Prahovei în minicanța de Rusalii: cât costă un sejur

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Coronavirus România, 30 iulie. Un nou record negativ. Câte cazuri noi sunt?

Noi restrictii de la 1 august! Anuntul facut de Raed Arafat: este obligatoriu pentru toata lumea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies