Bill Gates a facut anuntul asteptat de intreaga planeta: cand se termina pandemia de coronavirus!

,

Bill Gates, care a donat 150 de milioane de dolari pentru descoperirea unui vaccin impotriva Covid-19, a spus cand se asteapta ca pandemia de coronavirus sa ia sfarsit.


In articol:

" Inovatiile in ceea ce priveste diagnosticarea, terapiile aplicate si vaccinurile impotriva bolii sunt destul de impresionante. Asta ma face sa cred ca, in lumea bogata, vom putea scapa de virus pana la sfarsitul lui 2021. In restul lumii, probabil ca vom reusi sa ne atingem obiectivul pana la finalul lui 2022", a declarat Bill Gates pentru Wired.

Bill Gates considera ca progresele s-au facut atat in domeniul tratamentului pentru Covid-19, cat si in ceea ce priveste descoperirea unui vaccin care ar opri raspandirea virusului pe mapamond.

Donatia de 150 de milioane de dolari pentru un vaccin contra Covid-19 ar insemna ca vaccinul ar ajunge sa coste numai 3 dolari. Totodata, fundatia lui Bill Gates va distribui gratuit vaccinul contra Covid-19 in zonele defavorizate ale planetei. De-a lungul timpului, Bill Gates a donat 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri.

Bill Gates avertiza ca ar putea incepe o pandemie in lume!

Bill Gates avertiza inca de acum 5 ani ca o pandemie ar putea sa izbucneasca in lume si ca omenirea e total nepregatita pentru acest lucru.

Numele miliardarului american apare des in teorii ale conspiratiilor legate de Covid-19

„Ma simt teribil. Toata ideea a fost sa vorbesc despre pericol pentru ca noi sa putem actiona pentru minimalizarea pagubelor”, a spus Bill Gates intr-un interviu, intrebat despre informatiile care sunt vehiculate despre el legate de noul coronavirus.

„Tot ce facem este sa investim banii nostri si sa impartasim opiniile noastre. Nu noi luam decizia finală la sfarsitul zilei”, a explicat Bill Gates, care prin fundatia condusa de el si de sotia sa, Melissa, contribuie la lupta contra Covid-19.

Peste 21,5 milioane de oameni au fost infectati, in intreaga lume, cu Covid-19 de la debutul pandemiei in lume. Dintre acestia, peste 770 000 de oameni au decedat din pricina virusului.

Citeste si: Coronavirus Romania, 14 august. Numarul noilor cazuri al infectiilor cu coronavirus se mentine ridicat! Iata cum arata cel mai recent bilant!

Citeste si: Chinezii au gasit coronavirus pe alimente. Ce spune OMS: "Oamenilor le este destul de frica de pandemie"

Citeste si: Doliu in familia presedintelui care neaga pericolul infectarii cu coronavirus. A murit de Covid-19

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ordinea în care apar simptomele coronavirusului. Ce trebuie să știi?

Un bancher laudă relansarea economică a României: structura PIB-ului a jucat un rol crucial

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Ce recomanda Virgil Musta pentru siguranta copiilor care vor merge la scoala in pandemie

Explozie de cazuri de coronavirus chiar de Sfanta Maria! Numarul cazurilor este unul infiorator

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies