Veste buna de la Ministerul Muncii: romanii nu vor mai sta la nicio coada

,

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri seară, că a semnat ordinul care permite ca, din 15 august, comunicarea cu toate instituţiile din subordinea ministerului să se facă online.


In articol:

Alexandru vrea ca beneficiarii de servicii să facă un singur drum la instituţii, la final, pentru a ridica documentele necesare: ” fără alte drumuri, fără stat la cozi, fără a sta aplecat ca să poţi să auzi ce spune angajatul din spatele zidului”.

Digitalizarea, ireversibila la Ministerul Muncii

Dacă am putut comunica electronic în pandemie (şi a fost şi uşor şi eficient) dacă, de exemplu, pentru reînnoire acte români din străinătate comunicarea lor cu reprezentanţii consulatelor, inclusiv pentru comunicarea de acte, se poate electronic, dacă, în România, facem plăţi (deci avem încredere să transferăm bani) prin sistem online, vă spun că se poate digitaliza şi administraţia publică. Dar la modul real, nu de faţadă. Eu încep la Ministerul Muncii. Va fi o schimbare majoră ceea ce solicit. Mă aştept să întâmpin obstacole, le voi gestiona. Cei care vor să meargă pe acest drum, înseamnă că înţeleg că toată lumea s-a schimbat şi că administraţia din România a rămas (mult) în urmă. Prefer să nu fiu simpatică unui sistem nereformat decât să nu le dau o şansă celor care văd că #sepoate să ne modernizăm. Spre binele tuturor. Fiecare angajat din sistemul public este şi un beneficiar al unui serviciu al Ministerului”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta afirmă că ”drumul spre digitalizare este ireversibil la Ministerul Muncii”.

Citeste si: Recalcularea pensiilor. Violeta Alexandru a spus totul despre cum ar trebui stabilit venitul fiecarui pensionar roman

Citeste si: Violeta Alexandru a anuntat ca vor creste pensiile: "Acest Guvern este responsabil"

Citeste si: Se dau bani! Violeta Alexandru a facut anuntul: "Ne dorim ca acest sprijin sa ajunga rapid la toti cei care au nevoie"

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cearta monstru intre Andreea Pirui si Marius! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 si 17:00

Controversă în lumea medicală: femeile însărcinate transmit anticorpi fătului (STUDIU)

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Alerta! Romania are cele mai multe cazuri noi de coronavirus din Uniunea Europeana

Presedintele cere Parlamentului sa urgenteze dezbaterea pentru legea carantinei si izolarii: "E in joc viata voastra si a celor dragi voua"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies