Violeta Alexandru a anuntat ca vor creste pensiile: "Acest Guvern este responsabil"

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că va exista o creştere a pensiilor, dar aceasta depinde de încasările la buget, în această perioadă grea din cauza pandemiei de coronavirus.


In articol:

Violeta Alexandru a anunta ca vor creste pensiile

Acest Guvern este responsabil, va fi o creştere a pensiilor, este un guvern responsabil care va anunţa o eventuală modificare a procentului de 40% cunoscut, în baza analizelor încasărilor la buget. Nu este nimeni care să nu vrea (...) să nu avem înţelegere, însă, în mod evident, dincolo de orice populism suntem responsabili şi vom comunica datele în baza încasărilor de la buget, după o perioadă extrem de dificilă”, a afirmat, marţi seară, la TVR, ministrul Violeta Alexandru.

Citeste si: Violeta Alexandru a dat ordin: Ce se intampla cu pensiile acestor romani

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre pensiile romanilor: "Este prioritar ca Guvernul să respecte pensionarii"

Aceasta a afirmat că ”nu este nimeni în această echipă guvernamentală care, din răutate, din rea voinţă, să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor”.

Nu avem cum. Este evident că este necesară o suplimentare, în baza unei munci pe care au făcut-o, desigur, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului. Venim după o perioadă de pandemie, o perioadă în care economia a fost greu lovită”, a mai afirmat ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a reiterat ideea că procentul va fi stabilit după ce Ministerul de Finanţe va centraliza datele referitoare la încasările la buget.

Citeste si: Adevarul despre cresterea pensiilor si alocatiilor. Raluca Turcan: "Cu sinceritate maxima, vom veni cu toate argumentele"

Citeste si: Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor? Ludovic Orban: "Este posibil ca anul acesta să nu..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies