Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre pensiile romanilor: "Este prioritar ca Guvernul să respecte pensionarii"

,

Violeta Alexandru a dat asigurări pensionarilor din România că problema veniturilor lor va fi tratata cu seriozitate de către Guvern.

Guvernul este hotorât să crească pensiile, a anunțat premierul Ludovic Orban saptamana trecuta. Acesta a subliniat însă că pensiile vor crește în așa măsură încât să poată fi plătite și anii următori, nu numai în ultimele patru luni ale acestui an. Nu este clar, prin urmare, dacă punctul de pensie va fi mărit cu 40%, așa cum era prevăzut inițial.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a dat asigurări pensionarilor din România că problema veniturilor lor va fi tratata cu seriozitate de către Guvern.

"Pensionarii să se aştepte la cel mai sincer respect din partea Guvernului. Avem datoria sa-i respectam pe cei care au muncit toata viata. Aceştia au dreptul sa se bucure de veniturile pe care le merita. Pensiile vor creşte. După ce depăşim vârful crizei intenţia noastră este să repornim economia pentru că de aici se alimentează şi bugetul ţării”, a declarat Violeta Alexandru la Romania TV.

Citeste si: Coronavirus Romania, 3 Mai: Numarul cazurilor de COVID-19 a depasit 13.000. Iata care este noul bilant!

Citeste si: Calendar ortodox 3 Mai 2020: sarbatoare importanta pentru crestini! Nu uita sa le spui "La multi ani!" sarbatoritilor!

"Dorinţa noastră este ca pensiile să crească. Dupa ce trecem de vârful crizei si se trage linie vom putea avea o imagine clara. Este prioritar pentru Guvern sa respecte pensionarii si sa le arate ca ii respecta, sa gaseasca soluţii pentru cresterea pensiilor”, a spus ministrul Muncii, seara trecuta. (sursa: romaniatv.net)

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Doua cutremure, noaptea trecuta, in Romania! Ce magnitudini au avut seismele si unde s-au resimtit!

China dă o mare lovitură: Xi Jinping anunță că au intrat în cursă directă cu SUA

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Calendar ortodox 3 Mai 2020: sarbatoare importanta pentru crestini! Nu uita sa le spui "La multi ani!" sarbatoritilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies