Bursucu prezintă, alături de Ana-Maria Barnoschi, “Roata Norocului”.

Deși dorința lui cea mai mare în copilărie era sa devină  fotbalist, Adrian Cristea a ajuns unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune. Pasiunea pentru lumea spectacolului și-a descoperit-o de la o vârstă foarte fragedă, odată cu înscrierea în grupul Meloritm, care îşi desfășura activitatea la Palatul Copiilor din București. La doar 7 ani, a început să cocheteze cu televiziunea, trupa fiind cooptată într-o serie de apariții în emisiuni, dar și la concertele de la Sala Palatului.

La vârsta de 12 ani s-a înscris la o școală de dans unde, după doar patru luni de lecții și repetiții, a ajuns să facă performanță, participând la concursuri și câștigând medalie după medalie.

Show-ul „Dansez pentru tine” i-au făcut cunoscute în întreaga țară calitățile de dansator și coregraf. În aceasta perioadă, Adrian Cristea și-a adjudecat și porecla „Bursucu”.

Din ianuarie 2015, Bursucu a intrat în echipa Kanal D, pentru a-i da replica lui Teo Trandafir în cadrul „Teo Show”. De asemenea, a devenit prezentator al show-ului “Roata Norocului”, care se bucura de un succes uriaș în rândul publicului. Cu talentul de entertainer total, Bursucu a prezentat alături de George Tănase și Viviana Sposub, matinalul “Dimineața cu noi”.