Norocul ti-l faci singur, important e sa indraznesti!

Desi dorinta lui cea mai mare in copilarie era sa devina fotbalist, Adrian Cristea a ajuns un coregaf foarte apreciat si un cunoscut om de televiziune.

Pasiunea pentru lumea spectacolului si-a descoperit-o de la o varsta foarte frageda, odata cu inscriirea in grupul Meloritm, care functiona la Palatul Copiilor din Bucuresti. La doar 7 ani, Adrian Cristea a inceput sa cocheteze cu televiziunea, trupa fiind cooptat intr-o serie de aparitii in emisiuni, dar si in concertele de la Sala Palatului.

La varsta de 12 ani s-a inscris la o scoala de dans unde, dupa doar patru luni de lectii si repetitii, a ajuns sa faca performanta, participand la concursuri si castigand medalie dupa medalie.

Show-ul „Dansez pentru tine” i-au facut cunoscute in intreaga tara calitatile de dansator si coregraf. In aceasta perioada, Adrian Cristea si-a adjudecat si porecla „Bursucu’”. „Asa ma strigau, cu simpatie, colegii, prietenii, chiar si oamenii din public”, povesteste vedeta.

Din ianuarie 2015, Bursucu’ a intrat in echipa Kanal D, pentru a-i da replica lui Teo Trandafir in unul dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment din Romania – „Teo Show”. „In prima zi de emisie nici nu auzeam in casaca, din cauza emotiilor. Ma aflam alaturi de Teo, un profesionist desavarsit, si imi doream sa fiu la inaltimea asteptarilor!”

Bursucu', prezentator la “Dimineata cu noi” 

Bursucu, unul dintre cei mai tonici si indragiti oameni de televiziune, ii va avea alaturi, in fiecare dimineata,  pe Viviana Sposub, care a stralucit prin prospetime, discurs articulat si creativitate la  “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si pe George Tanase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmaritori din mediul online.    

Ma simt privilegiat sa am aceasta  misiune zilnica, aceea de a-i face pe cei de acasa sa inceapa ziua cat mai bine. Cum te trezesti dimineata asa iti va merge pana seara, asa ca vom face in asa fel incat zilele sa le fie telespectatorilor mai frumoase, rasul mai sanatos, iar vestile cat mai utile! Imi doresc sa aflam impreuna cum sa ne facem viata mai frumoasa, mai relaxata. E un proiect in care cred foarte mult, o noua etapa in cariera mea si abia astept sa ma intalnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu. Adrian Cristea, rasfatat de colegi dar si de public cu apelativul Bursucu, este un entertainer total si a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentand alaturi de Teo Trandafir, emisiunea “Teo Show”, dar si unul dintre cele mai puternice formate internationale de televiziune, “Roata Norocului”. Numele Bursucu este sinonim cu buna dispozitie, entertainment-ul, prietenia si energia fara limite, astfel ca telespectatorii vor avea parte de toate acestea in noul matinal de la Kanal D.  

 

Prezinta: Roata Norocului, ROATA NOROCULUI REVELION - Hai noroc, România!.

Data nasterii: 27.02.1987, Bucuresti

Studii: Liceul de Arta Dinu Lipatti

Cookies