Cu ce probleme s-a confruntat Bursucu după intervenția la stomac: ,,E un corp străin în organismul tău”. Vedeta KanalD a reușit să scape de 20 de kilograme în primele trei luni

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 apr 2024, 00:07

Cu ce probleme s-a confruntat Bursucu după intervenția cu balonul gastric

Sursa: Captură Youtube

Adrian Cristea, alias Bursucu, a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu intervenția suferită la nivelul stomacului. Iată cum a reușit să slăbească 20 de kilograme în primele trei luni!

Invitat în cadrul emisiunii ”Follow us”, Bursucu a vorbit deschis despre balonul gastric cu ajutorul căruia a reușit să scape de 20 de kilograme în doar trei luni. Sătul de diete ineficiente, vedeta Kanal D a descoperit soluția salvatoare.

Cum a reușit Bursucu să piardă 20 de kilograme într-un timp record

Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” a dezvăluit faptul că și-a dorit să arate mai bine atât pentru el, cât și pentru soția și familia lui.

După ce a încercat mai multe diete drastice, vedeta Kanal D a descoperit balonul gastric, o procedură extrem de rapidă, sigură și fără anestezie. În cadrul emisiunii ”Follow us”, Bursucu a vorbit despre întreaga procedură, dar și despre momentele mai puțin plăcute de după intervenție.

Citește și: Bursucu a trecut prin momente cutremurătoare când a aflat de diagnosticul fiicei sale, Alessia: „A stat o zi și o noapte la terapie intensivă...”

Bursucu a dezvăluit faptul că procedura constă într-o capsulă și că totul se desfășoară fără anestezie sau endoscopie. Vedeta Kanal D susține că pacientul este așezat pe un scaun, iar capsula este introdusă ușor. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Te pune pe un scaun, îți bagă ușor capsula, dacă vrei ți-o bagi tu, dacă nu te ajută medicul.

Ai două pahare de apă, ai băut două guri mari, s-a dus până în stomac, mai bei puțină apă minerală, te ridică în picioare, vede dacă a ajuns capsula unde trebuie. Este o pungă cu ser fiziologic, se umple prin cateter să se umfle balonul. Nu simți nimic, după care se ridică, îți mai face o radiografie, te așează pe scaun și ți-a tras cateterul.” a spus Bursucu despre intervenția cu balonul gastric, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Cu ce probleme s-a confruntat Bursucu după intervenție

Vedeta Kanal D a vorbit și despre efectele mai puțin plăcute cu care s-a confruntat în primele două zile de la intervenție. Bursucu a ținut să specifice faptul că nimic nu a fost grav, ci doar a avut unele crampe, fiind un lucru perfect normal în momentul în care un corp străin a fost introdus în stomac.

Citește și: Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat: „N-am mai știut nimic din momentul ăla”. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre drama care i-a marcat profund viața

„Urmează două zile de puțin rău, adică e un corp străin în organismul tău și există niște crampe, adică stomacul mușchii, burta, încearcă să elimine acel corp. După două zile organismul se obișnuiește cu el, dar ești funcțional, nu ai nici o problemă.

Dar este o echipă întreagă de medici, dacă îți este rău suni, mergi la spital”, a mai spus Bursucu, pentru sursa menționată anterior.

Bursucu a explicat că există un plan nutrițional bine definit, în prima săptămână a intervenției cu balonul gastric, el fiind nevoit să consume doar lichide. El a menționat că în această perioadă nu simți foame deloc, deoarece stomacul este deja plin. După prima săptămână, acesta a început să consume alimente pasate, iar în cea de-a treia săptămână a fost nevoit să piseze cu furculița orice mânca. Din a patra săptămână, Bursucu a dezvăluit că a început să mănânce orice, dar cu atenție la cantitate.

„Eu am slăbit în primele trei luni 20 de kilograme. După patru-cinci luni, balonul se sparge și se dizolvă, iar serul fiziologic îl elimini”, a mai spus Bursucu, la ”Follow us”.