Vedetele Kanal D s-au strâns la premiera reality-ului “Insula de 1 milion”. Care au fost reacțiile acestora

Author: Diana Tilă
Foto(5)

Vedetele Kanal D s-au adunat sâmbătă, ca într-o mare familie, pentru a urmări împreună lansarea show-ului “Insula de 1 milion”.

"Insula de 1 milion", reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, a introdus telespectatorii într-o lume plină de aventură și provocări, unde 50 de concurenți au fost puși la încercare în lupta pentru o miză incredibilă – 1 milion de lei.

Citește și: Confruntarea amazoanelor, aseară, la “Insula de 1 milion”. Filip a fost salvat de Ciprian! Vikingul face jocurile în această seară, de la 20:00

Vedetele Kanal D s-au strâns la premiera reality-ului “Insula de 1 milion”

În timp ce telespectatorii au fost martorii primelor momente din acest show plin de adrenalină, vedetele stației s-au bucurat împreună de prima ediție a reality-ului și au împărtășit impresii, la cald. La vizionare au fost prezenți și doi reprezentanți ai copiilor, micuța Anais, fiica lui Christian Sabbagh, și David, fiul Andreei Mantea. Alături de părinții lor, aceștia au trăit din plin tensiunea jocului de pe ecran.

“Am venit cu cel mai înfocat fan al acestui reality show, fiica mea. Abia așteptăm să vedem primul episod. Sunt ferm convins că va fi plin de aventură, suspans și multă adrenalină. Îi invit pe telespectatori să urmărească acest reality. Eu nu am mai văzut o astfel de producție în România”, a spus Christian Sabbagh. “ Mă voi uita la <Insula de 1 milion>!”, ne-a spus și Anais aflată lângă celebrul ei tată.

Andreea Mantea a mărturisit că este pasionată de fenomenul reality show-urilor și că îi place să înțeleagă mecanismele psihicului uman: “Este un reality sută la sută și eu ador asta. Am fost mereu atrasă de felul în care simt, cum gândesc și reacționează oamenii, vreau să înțeleg concurenții de la <Insula de 1 milion>, să îi cunosc, să pricep de ce aleg să facă anumite lucruri, în anumite contexte ”, a spus frumoasăavedetă.

Completările au venit din partea micuțului David, care a urmărit și el cu sufletul la gură cee ce se întâmplă pe micul ecran. Îmi place că oamenii sunt puși la provocări de tot felul, i-am văzut cum alergau după provizii, cum căutau să își facă un adăpost, cu niște lemne. Nu o să le fie ușor!”, a adăugat David.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 09:00, a fost și ea prezentă la vizionare și și-a exprimat nerăbdarea să descopere strategiile concurenților.

Pe <Insula de 1 milion > sunt oameni cu vârste diferite, cred că este o provocare uriașă pentru fiecare dintre ei. Cu siguranță acolo se vor naște și conflicte și e interesant de văzut cum își vor gesiona concurenții emoțiile sub presiunea uriașă a competiției”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anca Ciota a exprimat nerăbdarea sa față de începutul emisiunii și a subliniat importanța de a urmări cum 50 de concurenți se vor lupta pentru o miză de un milion de lei, punându-și la încercare nu doar abilitățile fizice, ci și caracterul. “O să fie cu totul diferit față de ceea ce am văzut, concurenții luptă individual, chiar dacă au ales o tabără. Merită urmărit să vedem cum 50 de oameni vor lupta pentru o miză atât de mare și e interesant de văzut dacă reușesc să rămână <oameni>”, a spus Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Știrilor Kanal D.

La rândul ei, Cristina Dorobanțu a evidențiat că este curioasă să descopere cum vor face față concurenții presiunii și orgoliilor, menționând că, deși insula pare paradisiacă, lupta poate dezlănțui iadul.

Pleci de acasă, îți lași familia prietenii și te trezești înconjurat de niște necunoscuți pe o insulă, nu e deloc ușor, îți trebuie curaj pentru asta… Sunt foarte curioasă de ce se va întâmpla ”, a spus Cristina Dorobanțu, prezentatoare a Știrilor Kanal D.

Bursucu a recunoscut că el nu ar face față condițiilor grele din Dominicană: “Traiul în condițiile alea mi se pare greu de suportat. Eu nu cred că aș reuși”. Colega acestuia, de la “Roata Norocului”, nu putea lipsi de la această întâlnire, frumoasei prezentatoare i s-a părut foarte interesant modul în care reactioneza concurenții, puși în diferite situații dificile.

Ernest, prezentator de reality, și care a intrat în lumea televiziunii după ce el însuși a participat la un reality show, și-a exprimat interesul față de dinamica și strategiile pe care concurenții le vor adopta, anticipând că adevăratul caracter al acestora va ieși la iveală în timp.

“Eu ca și fost participant la un reality show aș vrea să văd cum funcționează această parte de strategii care se fac între concurenți… Un timp oamenii pot purta o mască, dar după o perioadă iese la iveală adevăratul caracter”, a spus Ernest.

Citește și: Nominalizările făcute de Andrei încing spiritele pe Insula de 1 milion! Află cum vor reacționa concurenții, dar și la ce strategie recurge Andrei în noul episod de luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D

Raluca Bădulescu a subliniat importanța inteligenței sociale în acest context și a anticipat o confruntare teribilă a concurenților.

“În această competiție inteligența socială contează cel mai mult, provocările la care vor fi supuși concurenții, felul în care își vor dezvălui caracterele. Pentru că este o miză așa de mare în joc, confruntarea va fi teribilă!”, a spus Raluca Bădulescu.

"Insula de 1 milion", reality-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat, continuă să ofere un spectacol captivant telespectatorilor, la Kanal D. Cu fiecare episod, cei din fața micilor ecrane sunt invitați să descopere poveștile concurenților și să le urmărească evoluția în lupta pentru miza uriașă – 1 milion de lei. Nu ratați, în această seară, o nouă ediție a celui mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”, la ora 20:00, la Kanal D. Producția este difuzată, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!