”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?” Cum s-a produs, de fapt, ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său: ”Mi-am dorit de mai multe ori”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 nov 2022, 23:28

V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul actor și scenarist Florin Piersic Jr., invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre ruptura dintre el și marele actor Florin Piersic.

Florin Piersic Jr. nu a avut niciodată o relație închegată cu tatăl său, marele actor Florin Piersic. Mai ales, în perioada pandemiei, cei doi s-au văzut extrem de rar, iar scenaristul recunoaște că niciodată nu va putea fi apropiat de părintele lui, spunând că ruptura s-a produs cu mult timp în urmă. 

Florin Piersic Jr., despre ruptura dintre el și tatăl său, Florin Piersic

Florin Piersic Jr., invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre ruptura de tatăl său, marele actor Florin Piersic și de ce nu poate trece peste fazele pe care celebrul actor i le-a făcut.

Citește și: Florin Piersic Jr. a fost căsatorit doar o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. De ce s-au despărțit si care a fost motivul pentru care nu-și mai dorește să se căsătorească niciodată

Denise Rifai i-a adresat una dintre întrebările roșii ale serii ”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Boala cu care Florin Piersic Junior trăiește zi de zi! A dezvăluit cele mai dificile momente din viața lui: „Nu ai de unde să știi ce va urma” 

Florin Piersic Jr. a fost foarte sincer și a afirmat că de multe ori și-a dorit ca Florin Piersic să nu-i fi fost tată, iar ruptura dintre ei s-a produs treptat, precizând și un moment în care tată său a făcut bășcălie de el la lansarea filmului său.

Florin Piersic Junior iubite. Fiul lui Florin Piersic Senior s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase. Cine sunt acestea

”Da, da, da! Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență și adolescența mea fiind prelungă, așa cum spuneam, punem 30 de ani, mi s-a întâmplat, dar în același timp, dacă stau să judec cum au fost lucrurile, el a fost un fel de idol la o anumită vârstă, eram mai mic, nu știe foarte multă lume că eu dădeam 6 lei la cinema să văd ”Trandafirul galben” doar pentru că

îmi plăcea o secvență din film.(...) Deci el a fost, la un moment dat, un fel de idol și după au intervenit alte influențe. (n.r Cum s-a produs ruptura?) Ruptura s-a produ treptat, dar au fost și momente bruște, adică a fost un moment în care la ”Fix Alert” am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în filmul ăla și în toată echipa(...) el a venit și a făcut cumva bășcălie, cred că ăla a fost un moment de ruptură”, a spus Florin Piersic Jr. despre ruptura de tatăl său. 

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr. Cariera acestuia nu are nicio legătură cu lumea artistică

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies