Boala cu care Florin Piersic Junior trăiește zi de zi! A dezvăluit cele mai dificile momente din viața lui: „Nu ai de unde să știi ce va urma” 

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 nov 2022, 14:16

Florin Piersic Junior este un nume cu rezonanță în lumea filmului și teatrului românesc. Îndrăgitul actor este invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic Junior este un renumit actor, scriitor și regizor de teatru și film, care a moștenit talentul desăvârșit de la părinții săi, marii actori Tatiana Iekel și Florin Piersic. Dincolo de cariera strălucită, Florin Piersic Jr este un bărbat discret atunci când vine vorba despre viața personală. Deși s-a bucurat de mari succese de-a lungul carierei sale, celebrul actor a mărturisit faptul că s-a confruntat în repetate rânduri și cu momente dificile și nu s-a ferit să admită că s-a confruntat cu episoade frecvente de depresie.

„Actorii sunt depresivi prin natură meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla! Am avut extrem de multe căderi de foarte sus!”, spunea cu ceva vreme în urmă celebrul actor

Florin Piersic Junior a dezvăluit de câte ori s-a confruntat cu depresia

Întrebat fiind în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de câte ori s-a confruntat cu depresia, Florin Piersic Junior nu s-a sfiit să spună că în fiecare zi are astfel de momente, doar că a ajuns să se obișnuiască deja și își asumă aceste stări, că orice actor.

Citește și: Câți copii are Florin Piersic Junior. Cine sunt nepoții cunoscutului actor Florin Piersic

Boala cu care Micutzu a învățat să trăiască. Cum reușește să nu se lase copleșit în viața de zi cu zi: „Nu o păcălesc, aia nu e o minciună”

„În fiecare zi din viață mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil! Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de lego, ci să am un proiect! În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond! Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de...

este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol! Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a spus Florin Piersic Junior.

Citește și: Cum arăta mama lui Florin Piersic Junior în tinerețe. Care a fost relația dintre cei doi și care sunt calitățile pe care le-a moștenit actorul de la Tatiana Iekel

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies