BIOGRAFIE Florin Piersic Junior. Vârstă, copilărie, studii, părinți și carieră. Cine este, de fapt, fiul lui Florin Piersic Senior

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 nov 2022, 16:59

Florin Piersic Junior este fiul cunoscutului actor Florin Piersic, iar cei doi împărtășesc pasiunea pentru film.

Florin Piersic  Junior este de profesie regizor de teatru şi film, scenarist, actor şi

scriitor. Cum și-a început cariera în lumea cinematografiei?

Citește și: Cine este mama lui Florin Piersic Junior. Au trecut aproape șase ani de la decesul acesteia. În ce relații era Tatiana Iekel cu Florin Piersic Senior după divorț

Biografie. Cine este Florin Piersic JR, fiul celebrului Florin Piersic

Florin Piersic junior s-a născut la data de 18

iulie 1968, iar anul acesta a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Părinții cunoscutului actor sunt Florin Piersic și Tatiana Iekel, iar pasiunea pentru actorie și teatru le curge prin sânge. Florin Piersic junior este fiul cel mare al iubitului Florin Piersic, din prima căsătorie a acestuia cu Tatiana Iekel, mariaj ce a durat 14 ani. Relația longevivă a părinților lui Florin Piersic junior s-a încheiat după ce Tatiana Iekel și-a dat seama că Florin
Piersic este un crai ce se îndrăgostea de partenerele sale de scenă, potrivit avantaje.ro.

Florin Piersic junior este discret când vine vorba de viața sa personală, iar detaliile despre copilăria sa nu sunt așa cunoscute. Din puținele declarații în care actorul a abordat acest subiect, Florin Piersic junior a declarat că rețelele de socializare îl ajută să acopere golurile pe care acesta le-a dobândit de-a lungul copilăriei sale.

Acesta a recunoscut faptul că în adolescență era foarte afectat și frustrat de faptul că nu aparținea unui grup și nu era așa cum își dorea, dar de-a lungul timpului Florin Piersic junior și-a dat seama că această căutare nu se sfârșește, iar lumea teatrului îi oferă nenumărate uși pe care acesta le poate deschide, în care să simtă că aparține unui grup, potrivit revistasinteza.ro

Acesta nu este cunoscut doar pentru că este fiul renumitului Florin Piersic, acesta și-a construit un renume, iar primul pas cu care Florin Piersic junior și-a început cariera a fost absolvirea Academiei de Teatru şi Film, secția actorie, promoția 1991. „Şcoala mea adevarată a început pe la 32-33 de ani. Am irosit mult timp căutându-mi un drum”, povestea Piersic Jr, conform  stiridirecte.ro.

Începuturile sale nu au fost ușoare doar pentru că era fiul unui actor renumit din România, Florin Piersic junior a vrut să cucerească Hollywood-ul la vârsta de doar 25 de ani, iar pentru a putea să facă asta, actorul s-a angajat într-un restaurant frecventat de celebrități în speranța că va putea să le abordeze. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar actorul a început să spele vase. ,,A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă.

Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”, a povestit Florin Piersic junior, potrivit viva.ro.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

De-a lungul carierei sale, Florin Piersic junior a fost premiat în mai multe ocazii pentru rolurile sale. Acesta a primit premiul pentru cel mai bun actor al anului la Gala UNITER din anul 2002, iar premiul i l-au adus rolurile celebre din One-man show-ul ,,Sex Drugs Rock and Roll". 

În anul 2004 a avut loc un pas uriaș pentru cariera lui Florin Piersic junior, moment în care acesta s-a decis să pună bazele casei de producție Artificial Horizon, iar în același an a început să descopere și alte pasiuni din lumea teatrului, precum producția, regia și scrierea scenariilor. Cariera lui Florin Piersic junior nu s-a restrâns doar la lumea teatrului, acesta a reregizat și câteva clipuri muzicale printre care ,,Buy me with a coffee"– URMA, ,,Ține minte"– VIȚA DE VIE, ,,Come Away" – Luiza Zan.

Citește și: Filmele în care a jucat Florin Piersic Junior. A călcat pe urmele tatălui său și are un palmares impresionant

Pe cine iubește Florin Piersic junior

Florin Piersic junior mereu a fost foarte discret atunci când a venit vorba de piața privată a acestuia, iar iubita acestuia alege să stea departe de lumina reflectoarelor și de foarte puține ori aceasta l-a însoțit pe actor la evenimente.

Andreea Cipca este iubita lui Florin Piersic junior și mama celui de-al doilea copil al său, Sasha, în vârstă de 6 ani. Frumoasa parteneră a actorului este jurnalistă și a fost editor pentru numeroase publicații de modă și life-style. Pentru acest cuplu nu contează vârsta atât timp cât iubirea îi leagă, între cei doi fiind o diferență de 15 ani.

Florin Piersic Junior iubite. Fiul lui Florin Piersic Senior s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase. Cine sunt acestea

Primul copil al lui Florin Piersic junior este din relația cu actrița Dorina Chiriac, iar cei doi au împreună o fată în vârstă de 16 ani.

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Sursa: Facebook Florin Piersic Jr, wowbiz.roclick.ro

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”