Doliu în teatrul românesc, după moartea actorului Constantin Codrescu! Florin Piersic, devastat ”Mi-e greu să cred că te-am pierdut”

Author: Alina Petre
Actualizat: 15 nov 2022, 19:28

Florin Piersic este devastat Cosntantin Codrescu

Este doliu în teatrul românesc, după moartea actorului Constantin Codrescu! Florin Piersic este devastat de pierderea colegului său.

Florin Piersic este profund îndurerat de pierderea actorului  Constantin Codrescu. Acesta a devenit cunoscut publicului pentru rolul Ghiţă din filmul „La moara cu noroc” din 1955.

Citește și: Doliu în cinematografia din Turcia! Unul dintre cei mai apreciați actori ai generației de aur s-a stins din viață astăzi! Iată ce mesaj emoționant a transmis celebrul Caner Cindoruk, în memoria mentorului său!

Florin Piersic, devastat ”Mi-e greu să cred că te-am pierdut”

Florin Piersic a transmis un mesaj trist pe rețele de socializarea după moartea colegului său, actor Constantin Codrescu.

Acestuia nu îi vine să creadă că s-a stins din viață omul cu care a împărțit scena teatrului din România.

„Acum, târziu în noapte, sau prea devreme în acest început trist de zi, am aflat cu mare mâhnire de plecarea ta, dragul meu artist de excepție, Puiu Codrescu. M-am bucurat de prietenia noastră până în ultima zi a vieții tale și mi-e greu să cred că te-am pierdut…”, a

scris Florin Piersic pe Facebook.

Mai mulți actori au postat mesaje de condoleanțe pe paginile de socializare, printre aceștia se numără și actrița Oana Pellea.

Oana Pellea a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, în care și-a luat rămas bun de la actorul Constantin Codrescu.

„Am încercat să rămân OM în mijlocul unei lumi străine mie”. Constantin Codrescu.

O Lumină de OM și de Artist a plecat în Lumina Domnului. Drum bun, Constantin Codrescu! Dumnezeu să te odihnească! Mulțumim pentru tot”, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.

Viața marelui actor Constantin Codrescu 

Constantin Codrescu a fost actor de mare profunzime, cu o voce caldă, inconfundabilă, are o carieră prolifică în teatru şi film. A creat roluri de o tipologie variată, din dramaturgia naţională şi universală, pe mai multe scene ale ţării, printre care Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Nottara, Teatrul Mic.

Codrescu a avut o importantă activitate teatrală şi multiple apariţii la televizune, fiind şi colaborator permanent al redacţiei Teatru la Radio, timp de 45 de ani.

A murit Ghiță din „La moara cu noroc”. Constantin Codrescu ne-a părăsit la 91 de ani

Acesta a devenit cunoscut publicului pentru rolul Ghiţă din filmul „La moara cu noroc” din 1955.

Constantin Codrescu s-a stins din viață duminică noapte, la vârsta de 91 de ani.

Citește și: A murit Aaron Carter, fratele lui Nick de la Backstreet Boys. Doliu în muzica internațională

 


Cookies