Cine este și cum arată iubita lui Florin Piersic Jr. Iată ce meserie are femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară

,
iubita florin piersic junior
Florin Piersic Jr, actor, scriitor, regizor de teatru și film[Sursa foto: Facebook Florin Piersic Jr]

Florin Piersic Jr. este celebru în toată țara și aproape că nu există român care să nu îl cunoască. Iată cine este iubita lui Florin Piersic Jr, cu ce se ocupă și de cât timp formează un cuplu.

Florin Piersic Jr. este un cunoscut regizor de teatru și film, actor și scriitor, iubirea pentru domeniul artistic moștenind-o de la părinții săi, actorii Tatiana Iekel și Florin Piersic.

Când vine vorba despre viața lui personală, Florin Piersic Jr, preferă să fie discret, fără să atragă prea mult atenția asupra lui. Iată cine este iubita lui Florin Piersic Jr.

Iubita lui Florin Piersic Jr. Cine este femeia care i-a dăruit un băiețel?

Florin Piersic Jr. a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă de fiecare dată a preferat să își trăiască poveștile de dragoste departe de camerele de luat vederi și de ochii curioșilor. De aproximativ 9 ani, actorul formează un cuplu cu Andreea Cipcă, femeia de care s-a îndrăgostit și care i-a devenit iubită. Florin Piersic Jr nu este căsătorit, însă el și iubita lui se comportă asemenea unei familii, cei doi având împreună un băiețel în vârstă de 6 ani. 

Florin Piersic Jr. și iubita lui, Andreea Cipcă, apar foarte rar în public, cei doi dorind să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Astfel, cei doi nu doar că se afișează foarte rar împreună, ci păstrează discreția și atunci când vine vorba despre postările din mediul online. Astfel, deși ambii sunt activi pe rețelele de socializare, preferă să le folosească pentru a posta un altfel de conținut, fotografiile cu cei doi lipsind din online.

Citește și: Câți copii are Florin Piersic Jr. Cum se înțeleg femeile care l-au făcut tată pe actor

iubita lui florin piersic jr

Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

[Sursa foto: Facebook Andreea Cipcă]

Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr, este jurnalist, iar de-a lungul timpului a scris pentru mai multe publicații de modă și de lifestyle. Aceasta este pasionată de artă și își dedică mare parte din timp familiei. Andreea Cipcă este cu 15 ani mai tânără decât Florin Piersic Jr, însă diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment și nu a stat în calea fericirii celor doi. 

Deși iubitul său este celebru, ea a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor, astfel că iubita lui Florin Piersic Jr. apare foarte rar în public. 

Andreea Cipcă este femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe Florin Piersic Jr. Reamintim că actorul mai are o fiică, pe Sonia, din relația cu actrița Dorina Chiriac. 

iubita florin piersic jr

Florin Piersic Jr, iubita lui și fiul lor

[Sursa foto: Facebook Florin Piersic Jr.]

iubita florin piersic jr

Florin Piersic Jr împreună cu Andreea Cipcă și băiețelul lor, Sasha

[Sursa foto: Facebook Florin Piersic Jr.]

Florin Piersic Jr. este un tată grijuliu și chiar dacă relația cu Dorina Chiriac s-a încheiat, actorul continuă să își viziteze fiica cea mare, pe Sonia, cei doi având o relație foarte bună.

În trecut, Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae. Se întâmpla la începutul anilor 2000, însă mariajul celor doi nu a durat foarte mult, iar după un an și jumătate au decis să divorțeze.

„Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Pentru că eram cu capul în nori, crede-mă. Abia atunci s-a petrecut adevărata maturizare, abia atunci am înțeles, în sfârşit, niște lucruri. Şi n-a fost o relaţie care a durat două săptămâni, ci un an şi jumătate. Câtă vreme doi oameni au temperamente diferite, e greu să înțeleg cum de a durat şi atât”, spunea Florin Piersic Jr, într-un interviu mai vechi.

Florin Piersic Jr. este invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Piersic Jr. este invitatul lui Denise Rifai în ediția de duminică, 27 noiembrie 2022, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Carismaticul actor va sta față în față cu Denise Rifai și va răspunde la cele mai interesante întrebări legate de viața personală și profesională.

Actorul a descris interviul drept „o ședință de psihoterapie”.

Citește și: Cine este mama lui Florin Piersic Junior. Au trecut aproape șase ani de la decesul acesteia. În ce relații era Tatiana Iekel cu Florin Piersic Senior după divorț

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Președintele PMP, după apelul lui George Simion: 'Vă tot spun că acest băiat este pe felie cu Kremlinul'

Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Florin Piersic Jr.: "Sunt un om rau, in general, insa doar cu..." Afla la cine se refera actorul! VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies