„Unicul nostru fiu și campionul nostru a încetat din viață”. Cine este Alexandru, băiatul de 14 ani care a murit în Reșița, după ce un copac smuls din rădăcini a căzut peste o mașină

Author: Andreea Buinoschi

Alexandru și familia lui se întorceau de la schi, doar că vremea nu le-a permis să ajungă în siguranță acasă, înapoi

Sursa: facebook, opiniatimisoarei.ro

Alexandru și-a pierdut viața la vârsta de doar 14 ani, în urma unui accident care s-a produs în Reșița. Un copac smuls din rădăcini de vântul puternic a căzut peste mașina în care adolescentul se afla. Din nefericire, impactul i-a fost fatal.

Sâmbătă, 4

februarie, un acident extrem de grav a avut loc la Reșița și, în urma acestuia, un băiat de 14 ani și-a pierdut viața. Un copc a căzut peste mașina în care se afla pe scaunul pasagerului.

Cine este băiatul de 14 ani care a murit în urma unui accident din Reșița

Alexandru și familia lui se întorceau de la schi, doar că vremea nu le-a

permis să ajungă în siguranță acasă, înapoi. Vântul puternic a scos un copac din rădăcini, iar acesta a căzut peste mașina în care se afla minorul.

Personalul medical de pe ambulanță a încercat timp de aproximativ două ore să îl resusciteze, însă manevrele lor nu au dat niciun rezultat. Și părinții copilului au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.

Alexandru juca handbal și era membru al echipei CS Giroc-Chișoda. Familia, prietenii și colegii se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viață ieri într-un tragic și nedrept accident”, a fost mesajul postat de părinții lui Alexandru.

Citește și: Trei autoturisme ce au făcut accident au îngreunat traficul din București. Patru tramvaie au fost blocate din cauza incidentului

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Conform ISU Semenic, în mașină se mai aflau încă trei persoane, iar accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Reșița, în zona Minda, din direcția cartierului Cuptoare. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 16:20, iar polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Un primar a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești, din Constanța, a murit la vârsta de 66 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un copac, potrivit Ziarul Constanța.

Accidentul a vut loc ieri, 5 februarie, în jurul orei 11:30, pe DN 39. Primarul se îndrepta spre Constanța, când autovehiculul a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost puternic avariată.

Un copil a plecat mult prea devreme din cauza ignoranței medicilor. Yusuf avea doar cinci ani și a fost trimis acasă de doctori cu o infecție gravă, deși părinții au implorat după ajutor

Gheorghe Moldovan câștigase, în anul 2020, cel de-al patrulea mandat de primar, iar oamenii din comună sunt îndurerați din cauza celor întâmplate.

Citește și: „Două secunde a durat totul”. Declarațiile unui român implicat în accidentul din Slovenia, în care un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat

Mai mult decât atât, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a se stabili cu exactitate modul în care tragedia a avut loc. Decesul primarului a fost confirmat și de Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, partid din partea căruia candida.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”