Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia: „Au băgat-o în maşina de poliţie”

Author: Lavinia Medrea

Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia

Sursa: Facebook IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania

Ies noi detalii la iveală în cazul celor trei copii din sectorul 5 al Capitalei, care au murit într-un incendiu izbucnit în locuința lor ieri, 31 ianuarie 2023.

Mama celor trei frați care au murit în

incendiul izbucnit în locuința lor nu se afla în momentul tragediei acasă, cu toate că, inițial, femeia le-a spus anchetatorilor că era, de fapt, acasă. Mama celor trei copii a recunoscut că se afla, în realitate, la niște rude.

Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor

Mama micuților care au murit ieri în incendiul din locuința lor din

sectorul 5 al Capitalei nu era, de fapt, acasă cu minorii. Femeia ar fi fost plecată la niște rude și a lipsit câteva ore.

Citește și: Trei frați de 2, 3 și 6 ani au murit arși de vii după ce patul lor a luat foc. Incendiul s-a produs în București

Patul pe care dormeau cei mici a ars mocnit, până când copiii, în vârstă de

doi, trei și șase ani, au rămas fără aer. Mama le-a zis anchetatorilor, inițial, că s-a trezit târziu și nu a mai apucat să îi salveze. Răspunsul fiind vag, pe dosar s-a notat „ucidere din culpă”. Tatăl copiilor a ajuns și el acasă, fiind plecat în Germania, și s-a dus la Poliția Capitalei. De asemenea, unchiul femeii a venit și el.

„Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a

constatat decesul acestora”, a declarat Daniel Vasile, ISU București.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Copiii au murit intoxicați cu monoxid de carbon

„Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă, urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni funingine”, a declarat unchiul mamei celor trei copii.

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

Micuții, în vârstă de doi, trei și șase ani, ar fi decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, relatează surse din anchetă. Mama lor crede că este posibil ca unul dintre ei să se fi jucat cu o brichetă și să fi aprins, din neatenție, ceva din cameră, astfel focul mocnind până când a aprins patul. 

Citește și: "Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi" Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara. Băiețelul a fost salvat în ultima clipă

După ce medicii legiști vor efectua autopsia celor trei copii, se va stabili dacă, într-adevăr, au murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon. 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.